کاربر گرامی برای بازدید بیشتر و همچنین حضور در صفحه اول گوگل، آگهی خود را به صورت ستاره دار ثبت نمایید. برای حضور در صفحه اول گوگل با ما تماس بگیرید.66025804

آگهی و تبلیغات کلیدور

شرایط مهاجرت به مالزی

شرایط مهاجرت به مالزی

  •   phone
  • email
  •    تهران تهران
  • خدمات مسافرتی مشاوره اقامت و تحصیل
  • 139 بازدید
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
  • www.malekpour.ir telegram.me/MIElaw شرایط مهاجرت به مالزی فهرست ویزاهای گوناگون مالزی که شما می توانید برای سفر به مالزی، تحصیل در مالزی و یا اخذ اقامت بوسیله آنها اقدام نمایید، بدین صورت می باشد: 1) ویزای توريستی مالزی جهت اخذ ويزای توریستی مالزی نياز به هيچ اقدامی نمی باشد و بعد از ورود به مالزی و در فرودگاه مالزی به هر فرد با مليت ايرانی 15 روز ويزای توريستی داده مي شود. 2) ویزای اجتماعی مالزی ويزای اجتماعی مالزی يا Socialبه طول دو تا شش ماه با دعوت رسمی يک شرکت و يا يک فرد مالزيايی و يا اقوام درجه يک هر فردی که خود ويزای اقامتی مالزی را دارند، صادر مي گردد و نکات منفی آن کوتاه بودن زمان آن، عدم امکان خروج از کشور ( در حقیقت يک ويزای با يک باراجازه ورود استSingleEntrance) و هم چنين نداشتن اجازه کار است. 3) ویزای تحصيلی مالزی با اقدام در مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه يا کالج های مالزی؛ اخذ ويزا تحصیلی مالزی امکان پذير مي باشد. مدت زمان ويزای تحصیلی مالزی يک سال و قابل تمديد تا انتهای زمان تحصيل مي باشد. دشواری ويزای تحصیلی مالزی آن است که فرد با اين ويزا حق کار کردن نداشته و این به آن مفهوم است که در صورت تمایل دانشجوی مهاجر به کار کردن باید از اداره ی مهاجرت مالزی اجازه کار بگیرد و در صورت کسب اجازه از این سازمان، دانشجو می تواند کار پاره وقت داشته باشد و نيز این ویزا امکان خاصی برای شخص در رابطه با خريد و فروش ايجاد نمی نمايد. بابت ویزای دانشجویی 200 دلار صرف نظر از دانشگاه، رشته ومیزان شهریه باید پرداخت شود که این رقم در سال های تحصیلی بعد به 50 دلار می رسد. 4) ويزای کار مالزی ويزای کار مالزی(work Permit) به دو صورت قابل صدور مي باشد اول اين که فرد مبادرت به تأسيس يک شرکت در مالزی نمايد و دوم اينکه يک شرکت به عنوان کارفرما با حمايت رسمی يک فرد و قبول تمامی مسئوليت های وی، مبادرت به دعوت رسمی از او برای کار نمايد . که طبيعتأ مورد دوم کمی دشوارتر است. به هر صورت اگر کسی ويزای کار مالزی را دريافت نمايد که برای يک يا دو سال صادر مي گردد از امکانات بيشتری درمالزی برخوردار مي باشد، مي تواند کار کند ، درس بخواند و در صورت تمايل اقدام به خريد هر چيزی به صورت اقساط نمايد. ویزای کار مالزی نيز يک ويزا با حق ورود و خروج به مالزی مي باشد( Multi Entrance Visa). 5) اقامت به عنوان کشور دوم (Second Home) در برنامه خانه دوم مالزی اقامت 10 ساله به فرد علاقمند و فرزندان داده می شود و نیز در صورتی که فرد متقاضی یا همسر او پدر و مادری بالای 60 سال داشته باشند آنان نیز می توانند اقامت مالزی را به صورت همراه دریافت نمایند . این طرح این امکان را می دهد که شهروندان سایر کشورها بتوانند با همسر و فرزندان خود برای اقامت به مالزی سفر کنند. متقاضیان نخست یک دوره ویزای 10 ساله اخذ خواهند نمود که بعد از طی این مدت قابل تمدید می باشد . این اقامت در مالزی مزایایی همچون خرید خودرو، وام بانکی و نیز بیمه های درمانی را دارا است.

 

    شرایط مهاجرت به مالزی

    مالزی

    مالزی

    Socialبه طول دو تا شش ماه با دعوت رسمی يک شرکت و يا يک فرد مالزيايی و يا اقوام درجه يک هر فردی که خود ويزای اقامتی مالزی را دارند، صادر مي گردد و نکات منفی آن  کوتاه بودن زمان آن، عدم امکان خروج از کشور ( در حقیقت يک ويزای با  يک باراجازه  ورود استبا اقدام در مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه يا کالج های مالزی؛ اخذ ويزا تحصیلی مالزی امکان پذير مي باشد. مدت زمان ويزای تحصیلی مالزی يک سال و قابل تمديد تا انتهای زمان تحصيل مي باشد.

     ويزای کار مالزی(به هر صورت اگر کسی ويزای کار مالزی را دريافت نمايد که برای يک  يا دو سال صادر مي گردد از امکانات بيشتری درمالزی برخوردار مي باشد، مي تواند کار کند ، درس بخواند و در صورت تمايل اقدام به خريد هر چيزی به صورت اقساط نمايد. ویزای کار مالزی نيز يک ويزا با حق ورود و خروج به مالزی مي باشد( )

    در برنامه خانه دوم مالزی اقامت 10 ساله به فرد علاقمند و فرزندان داده می شود و نیز در صورتی که فرد متقاضی یا همسر او پدر و مادری بالای 60 سال داشته باشند آنان نیز می توانند اقامت مالزی را به صورت همراه دریافت نمایند . این طرح این امکان را می دهد که شهروندان سایر کشورها بتوانند با همسر و فرزندان خود برای اقامت به مالزی سفر کنند. متقاضیان نخست یک دوره ویزای 10 ساله اخذ خواهند نمود که بعد از طی این مدت قابل تمدید می باشد . این اقامت در مالزی مزایایی همچون خرید خودرو، وام بانکی و نیز بیمه های درمانی را دارا است.

 

ثبت آگهی رایگان
با کلیک بر روی 1+ آگهی خود را محبوب کنید