در حال فراخوانی آگهی های بیشتر ...
کاربر گرامی برای جذب بازدید بیشتر از سایت و موتور جستجوی گوگل، آگهی خود را به صورت ستاره دار ثبت نمایید.

آگهی رایگان اینترنتی کلیدور

ویژگی های جگر سالم

ویژگی های جگر سالم

آگهی رایگان
  • پزشکان دامپزشک
  •  email
  • email
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
  •    تهران تهران
  • 79 بازدید
  • در صد تخفیف بازدید کنندگان : 10 درصد

جگر سالم و بهداشتی دارای رنگ قرمز متمایل به قهوه ای است و فاقد هرگونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی می باشد. جگر سالم دارای لبه های تیز بوده و قوام طبیعی دارد و بافت جگر به راحتی از هم نمی پاشد. گرد شدن لبه های جگر نشانه متورم بودن آن است و غیر عادی تلقی می شود. زرد شدن رنگ جگر و همچنین تیرگی بیش از حد آن غیر طبیعی است و باید عاری از هرگونه کیست ، دانه های غیر طبیعی و انگل و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن می باشد. جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه گاو و گوسفند در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز و به صورت منجمد در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند و ماندگاری دارند. جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه مرغ در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز و به صورت منجمد در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری و ماندگاری دارند. مواردی که باید هنگام خرید گوشت به آن توجه نمود: در زمان فعالیت قصابان باید لباس تمیز سفید و کلاه داشته باشند و کارت بهداشت آنها در معرض دید عموم نصب گردد. و وسایل کار باید کاملا تمیز وبهداشتی باشد و به تاریخ تولید و انقضاء، روی برچسب گوشت قرمز تازه و منجمد توجه نمائید http://goosfandzende.com http://goosfandzende.com/%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%85-2/

ثبت آگهی رایگان