ارزیابی و تعیین اقلام و امکانات مورد نیاز مدارس در حال احداث

ارزیابی و تعیین اقلام و امکانات مورد نیاز مدارس در حال احداث

مشاور وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت تحقق عدالت آموزشی، خواستار راه‌اندازی اتاق وضعیت برای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردمی در تمامی استان‌ها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی زرافشان، مشاور وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به این‌که لیست تجهیزات مورد نیاز مدارس در حال ساخت با توجه به تفکیک مقطع تحصیلی تهیه شده است، گفت: در هفته گذشته گزارش لیست نهایی به مجلس جهت بررسی ارائه شد و بودجه مورد نظر آن نیز تخصیص یافت.

وی بر سفارش به موقع تجهیزات با توجه به میزان آن و توانایی تولید کنندگان تأکید کرد و گفت: اولویت تجهیز با مدارسی است که ساخت آنها به پایان رسیده است.

زرافشان با اشاره به مصوبات هفته گذشته این جلسه افزود: این اقدامات نیازمند پیوست رسانه‌ای مدون هستند تا با اطلاع رسانی به موقع، گزارشی مبسوط از پیشرفت کارها ارائه شود.

وی با اشاره به تشکیل اتاق وضعیت در نهاد ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش با موضوع توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، اظهار کرد: در استان‌ها نیز این اتاق باید در دفتر مدیرکل آموزش و پرورش ایجاد تا با رصد روزانه آن، از مراحل پیشرفت پروژه‌ها آگاه شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در تحقق عدالت آموزشی با تأکید بر ارائه گزارش مدیریتی از ۷۲۰۰ پروژه آماده بهره برداری، گفت: ضرورت دارد که گزارش این پروژه‌ها آماده تا زمان افتتاح آن نیز تعیین شود.

وی فعالیت مستمر در روند اجرای پروژه نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم را یکی از معیارهای ارزیابی مدیران استانی دانست و گفت: به همین منظور، فرمی تهیه و به استان جهت بررسی و بازخورد به استاندار تهیه و ارسال شده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، زرافشان به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با مسئولان پروژه‌های این طرح اشاره کرد و گفت: این کارگاه‌ها به صورت حضوری و آنلاین برگزار شده است. همچنین ضرورت دارد مدیران کل استان‌ها با حضور در میدان کار از آخرین وضعیت پروژه‌ها مطلع باشند.

وی با تأکید بر ایجاد بانک اطلاعاتی از تجهیزات مدارس، اظهار کرد: حد مورد انتظار، لیست نهایی میزان تجهیزات مدارس است تا از این طریق از امکانات و نیازمندی‌های مدارس با اولویت ۷۲۰۰ مدرسه در حال بهره برداری، اطلاع پیدا کنیم.

کد خبر 6524277

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • طرح بصیرت عاشورایی در ۱۰ امامزاده و بقعه شاخص زنجان اجرا شد

  • مشاهده وضعیت نوسازی مدارس در سامانه رصد

  • هرآنچه که در مورد سامانه مونسون باید بدانید

  • جزئیات مقاوم‌سازی ساختمان‌های آسیب‌دیده پایتخت در جنگ ۱۲ روزه

  • ارزیابی و تعیین اقلام و امکانات مورد نیاز مدارس در حال احداث

  • دروازه بان جدید استقلال مشخص شد؛ فرعباسی در اردوگاه آبی

  • ۵۰ هزار زن باردار در نوار غزه روزها را بدون غذا سپری می‌کنند

  • الزام دانشگاه‌ها به آموزش دانشجویان خارجی به زبان فارسی و انگلیسی

  • اکران فیلم کارگردان کهنه‌کار؛ سینما فقط ۱۰ میلیارد فروخت!

  • ۶۳ هزار تن نهاده‌ای در مازندران توزیع شد

  • دریای خزر لرزید

  • توهمات ذهنی مقام اطلاعاتی فرانسه علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران

  • رضایی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دستاوردهای مهمی برای ایران داشت

  • پاسخ مقتدرانه ایران به آژانس؛ پایان بازی گروسی نزدیک است؟

  • سفر ویتکاف به قطر، به تعویق افتاد

  • پایان جلسه نسل‌کش‌های روسیاه در کاخ سفید؛ ترامپ: اوضاع غزه تراژدیک است

  • درگیری نیروهای امنیتی و یک قبیله در شمال عراق با ۶ کشته و زخمی

  • صعود باورنکردنی چلسی به فینال جام باشگاه‌های جهان

  • عربستان طرح آمریکا برای کوچ اجباری مردم غزه را ناکام گذاشت

  • سردار فدوی: هر حماقت جدید دشمن با پاسخ غافلگیرانه ایران مواجه خواهد شد

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴