روزنامه عبری هاآرتص به نقل از یک مسئول اسرائیلی اعلام کرد که تمام تلاشها برای آسیب به انصارالله با این هدف که عملیات آنها علیه اراضی اشغالی متوقف شود، ناکام مانده است.
کد خبر: 723011 | ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۲۲:۴۹:۵۳ اعتمادآنلاین |
روزنامه عبری هاآرتص به نقل از مسئولان رژیم صهیونیستی گزارش داد، احتمال بیشتر این است که توافقی حاصل شود که به جنگ غزه پایان دهد و به بهانههای شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی خاتمه دهد.
به گزارش ایسنا، این روزنامه به نقل از مسئولان رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما نسبت به این مسئله هراس داریم که شلیک موشکها از یمن به دلیل تشدید اوضاع در کرانه باختری، غزه یا الاقصی ازسرگرفته شود.
هاآرتص نوشت: دستیابی به تفاهمی با ایران در چارچوب گفتگو با واشنگتن ممکن است برای برقراری آتش بس در یمن نقش داشته باشد.
این روزنامه از مسئولان صهیونیست نقل کرد اسرائیل ممکن است از طریق انجام حملات به انصارالله، با دشواری در متوقف ساختن حملات یمنیها مواجه باشد.
روزنامه عبری هاآرتص به نقل از یک مسئول صهیونیست اعلام کرد که تمام تلاشها برای آسیب به انصارالله با این هدف که عملیات آنها علیه اراضی اشغالی متوقف شود، ناکام مانده است.
- ارتش اسرائیل از عملیات قریب الوقوع در یمن خبر داد
- یحیی سریع: با شلیک ۱۱ موشک و پهپاد به مراکز حساس رژیم صهیونیستی، از جمله فرودگاه بن گوریون و بندر…
- «انصارالله» یمن به اسرائیل هشدار داد
- نیروهای مسلح یمن: با موشک فراصوت فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم
- وزیر جنگ اسرائیل: به یمن حمله خواهیم کرد