سرپرست سفارت ایران در کابل از افزایش تلاشها برای بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع افغانستان با هماهنگی مسئولین دو کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، «علیرضا بیکدلی» سرپرست سفارت ایران در کابل امروز ۲۰ تیرماه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: وزارت کشور و نهادهای ذیربط جمهوری اسلامی با تاکید بر مشترکات و پیوندهای ناگسستنی دو کشور، در روند فعلی ساماندهی مهاجرین و اتباع غیر قانونی افغانستان با تکیه بر اصول سیاست همسایگی به بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع مزبور بیش از پیش توجه میکنند.
سرپرست سفارت ایران با اشاره به اینکه تلاش برای هماهنگی بین مسئولین دو کشور به منظور مدیریت درست بازگشت مهاجرین در حال افزایش است، گفت: هر گونه پیشنهاد و نظر برای بهبود روند بازگشت و آسایش اتباع افغانستان در هنگام بازگشت مورد توجه قرار میگیرد.
بیکدلی با قدردانی از تلاشهای دولتی و مردمی جمهوری اسلامی ایران جهت کاهش مشکلات بازگشت اتباع افغانستان به ویژه در مناطق مرزی گفت: بذل احترام و همدلی بیشتر در زمینه بازگشت تدریجی و داوطلبانه اتباع غیرقانونی افغانستانی موجب تقویت پیوندهای همسایگی دو ملت و تقویت مناسبات دو کشور خواهد بود.
کد خبر 6526536
-
قاتل جوان مفقودشده در دماوند دستگیر شد
-
برادرکشی در اراک
-
مجلس در کنار دولت برای جبران خسارات جنگ؛ آماده قانونگذاری فوری هستیم
-
جمع آوری ۹ نفر تبعه غیرمجاز در شهرستان بستانآباد
-
حجتالاسلام حاجیزاده، امامجمعه مراغه شد
-
مدال قهرمانی ورزشکاران سرابی به سرداران و سربازان شهید اهدا شد
-
تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع افغان
-
تمهیدات بهداشتی و درمانی در مرز مهران برای اربعین اندیشیده شده است
-
انفجاری مهیب در حلب
-
یک شهید و ۵ زخمی در حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه
-
اطلاعیه درباره سخنان مهمان روی آنتن؛ ادعای زشت به بهانه مبارزه با نفوذ
-
الجولانی بیروت را تهدید کرد
-
تصمیم وزارت بهداشت برای تسهیل شرایط آموزشی دستیاران تخصصی سال آخر
-
کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی
-
مراکز رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ معرفی شدند
-
واردات طلا دو برابر شد؛ طلا در مرز سیاست و اقتصاد
-
آمادگی حزب الله برای رویارویی با صهیونیستها؛شیخ نعیم ضامن امنیت لبنان
-
شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در جشنواره موسیقی انگلیس؛ تل آویو در انزوا
-
این بار آتش خشم ۹۲ میلیون ایرانی دامن رئیسجمهور آمریکا را خواهد گرفت
-
ماجرای قرارداد کاریله و مذاکره با چند بازیکن جدید؛ حرف حسینی پول است!

