راه‌اندازی مرکز پاسخگویی ثبت اسناد کشور

راه‌اندازی مرکز پاسخگویی ثبت اسناد کشور

رئیس سازمان ثبت اسناد کشور از راه‌اندازی مرکز پاسخگویی ثبت اسناد خبر داد و بر لزوم بازنگری در شیوه مدیریت مبتنی بر برنامه و مشارکت تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در یکصد و هشتاد و سومین جلسه شورای عالی تحول و تعالی، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و شهادت امام سجاد (ع)، و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بر لزوم بازنگری در شیوه مدیریت مبتنی بر برنامه و مشارکت تأکید کرد.

وی با اشاره به عملکرد درخشان کارکنان سازمان در دوران جنگ ۱۲ روزه گفت: مدیران و همکاران ما در آن روزهای سخت، با حضور میدانی و فداکارانه در مراکز استان‌ها نقش‌آفرینی کردند و امروز نیز باید با همان روحیه در مسیر خدمت و تحول گام برداریم.

بابایی با تأکید بر محوریت برنامه‌ریزی در دوران تحول سازمانی افزود: اگر می‌خواهیم بهره‌وری افزایش یابد، نخست باید برنامه داشته باشیم. بهره‌وری زمانی معنا می‌یابد که عملکرد کارکنان ارزیابی دقیق شود و نیروهای اثربخش شناسایی و تقویت شوند.

معاون رئیس قوه قضائیه همچنین خاطرنشان کرد: تعامل میان مدیران استانی و معاونین سازمان ضروری است. جزیره‌ای عمل کردن آفتی است که باید از آن پرهیز شود. تصمیم‌سازی‌های بزرگ زمانی موفق‌اند که از همفکری، تبادل نظر و تضارب آرا میان مدیران حاصل شده باشند.

رئیس سازمان ثبت از راه‌اندازی مرکز پاسخگویی ثبتی با حضور معاون اول قوه قضائیه خبر داد و آن را گامی مهم در جهت ارتباط مستقیم و مؤثر با مردم عنوان کرد.

وی در پایان از مدیران استانی خواست حضور خود را در میان مردم، مساجد و نمازهای جمعه پررنگ‌تر کنند و افزود: در شرایط سخت امروز کشور، مسئولیت ما در قبال مردم و نظام مضاعف شده است. سازمان ثبت باید در کنار مردم باشد و با کارآمدی، صداقت و حضور میدانی، اعتماد عمومی را تقویت کند.

کد خبر 6524163

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پاسخ مقتدرانه ایران به آژانس؛ پایان بازی گروسی نزدیک است؟

  • اهتزاز پرچم ایران در آیین بزرگداشت ۶۱ شهید آذربایجان شرقی

  • بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی رژیم صهیونیستی به اتهامات جنسی

  • برگزاری مراسم «یوم السجاد» در قوچان

  • لزوم روشنگری وجهاد تبیین در جامعه؛خط قرمز مردم ایران اسلامی مرجعیت است

  • تو را مشکِ سوراخ از پا درآورد؛ وگرنه حریفت نمی‌شد سپاهی

  • سرّ کمالات حضرت زینب(س)، درجه بالای عرفان و خداشناسی ایشان است

  • چالش شناخت مخاطب؛ برخی تصور می‌کنند تئاتر عروسکی فقط برای کودکان است!

  • حذف الزام ارائه مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان

  • صفحه نخست روزنامه‌های آذربایجان شرقی ۱۸ تیر ۱۴۰۴

  • فرود اضطراری «بی-۲» آمریکا پس از تجاوز به مراکز هسته‌ای صلح‌آمیز ایران

  • تحقیر دوباره «ماکرون» توسط همسرش سوژه رسانه‌ها شد+تصاویر

  • توهمات ذهنی مقام اطلاعاتی فرانسه علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران

  • دریای خزر لرزید

  • رضایی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دستاوردهای مهمی برای ایران داشت

  • نخستین تأیید حمله ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی

  • نعیم قاسم: خبر «طوفان الاقصی» نیم ساعت پس از آغاز به «نصرالله» رسید

  • پایان جلسه نسل‌کش‌های روسیاه در کاخ سفید؛ ترامپ: اوضاع غزه تراژدیک است

  • سفر ویتکاف به قطر، به تعویق افتاد

  • صعود باورنکردنی چلسی به فینال جام باشگاه‌های جهان

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴