یائیر گولان: نتانیاهو سربازان خود را برای جنگی سیاسی و بی‌پایان فروخت تا کشته شوند

رئیس حزب دموکرات های اسرائیل در واکنش به کشته شدن سه نظامی اشغالگر در نبردهای شمال غزه گفت که این نظامیان قربانی جنگ سیاسی بی‌پایان هستند و نتانیاهو بار دیگر آنها را فروخت.

یائیر گولان: نتانیاهو سربازان خود را برای جنگی سیاسی و بی‌پایان فروخت تا کشته شوند  کد خبر: 724086 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ ۰۸:۱۵:۵۴ اعتمادآنلاین |

رئیس حزب دموکرات‌های رژیم صهیونیستی گفت: سه نظامی ارتش اسرائیل روز دوشنبه در غزه کشته شدند. آنها قربانیان جنگی سیاسی هستند که پایان ندارد.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، «یائیر گولان» در ادامه واکنش به کشته شدن سه نظامی صهیونیست در نبردهای شمال نوار غزه افزود: کسی که این نظامیان کشته‌شده را راهی میدان نبرد کرد، با رؤسای احزاب دینی تشکیل جلسه داده بود تا معاف بودن متحدان سیاسی‌اش را از خدمت سربازی تضمین کند.

وی تصریح کرد: او (نتانیاهو) بار دیگر سربازان را فروخت و اجازه داد خونشان بر زمین ریخته شود؛ فقط برای این که یک روز بیشتر در مسند قدرت باقی بماند.

ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب اعلام کرد که سه نظامی گردان ۵۲ تیپ زرهی ۴۰۱ در نبردهای شمال غزه کشته شدند و یک افسر به شدت زخمی شد.

  • راز اسرائیل فاش شد
  • عراقچی: نتانیاهو علناً برای ایالات متحده تعیین تکلیف می‌کند که چه باید بگوید یا نگوید، چه باید در…
  • احتمال استعفای بن‌گویر قوت گرفت
  • ادعای نتانیاهو: ما قبلاً هم دانشمندان ایرانی را حذف کرده‌ایم؛ در نهایت به همه اهداف خود در غزه…
  • اختلاف در کابینه؛ نتانیاهو نشست فوق‌العاده برگزار کرد