آمریکا تغییر موضع ناگهانی ندهد منطقه در آستانه دور دیگری از جنگ است

روزنامه اسرائیل هیوم با اذعان به تضعیف واشنگتن اعلام کرد در نهایت مجبوریم به خانه اول و یک توافق بد برگردیم و با فرض اینکه دولت آمریکا تغییر موضع ناگهانی دیگری ندهد، منطقه در آستانه دور دیگری از جنگ است.

ترامپ

به گزارش همشهری‌آنلاین، با فروپاشی توافق اسلام آباد میان ایران و آمریکا و از سرگیری جنگ، صهیونیست‌ها هشدار می‌دهند که واشنگتن اکنون تبدیل به ضعیف‌ترین بازیگر میدان شده و ممکن است همه چیز به خانه اول برگردد.

روزنامه عبری اسرائیل هیوم در گزارشی به این منظور اعلام کرد: با فرض اینکه دولت آمریکا تغییر موضع ناگهانی دیگری ندهد، منطقه در آستانه دور دیگری از جنگ است. هر شب، ارتش آمریکا حملات خود را در سراسر ایران تشدید می‌کند و در مقابل، ایران با بهره‌برداری از آسیب پذیری‌های آمریکا، حملات خود را به مواضع این کشور در کشورهای عربی شدید می‌کند.

این رسانه عبری افزود: در این میان اگر هشدارهایی در اسرائیل صادر شود، قبل از اینکه جنگ با ایران از سر گرفته شود، امیدواریم که اهداف خاص و متمرکزی تعیین گردد. در همین حال اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا یک هدف بسیار مشکل ساز و مبهم را آشکار می‌کند: وادار کردن نظام فعلی ایران به اطاعت از دستورات ایالات متحده.

اسرائیل هیوم تصریح کرد: شواهد نشان می‌دهد اهدافی که ترامپ در پیش گرفته، به تهدیدات فوری برای اسرائیل نمی‌پردازد و روی برنامه موشکی ایران تمرکز ندارد و تمرکز اصلی آن بر آزادی ناوبری بین‌المللی در تنگه هرمز است تا قیمت سوخت در آمریکا کاهش پیدا کند. همچنین تحقیقات در مورد زیرساخت‌های هسته‌ای ایران هم تا زمان نامحدودی به تعویق افتاده است.

رسانه مذکور صهیونیستی تاکید کرد: به عبارت ساده‌تر، این واشنگتن است که نشانه‌هایی از ضعف از خود نشان داده و از مواضع اولیه خود عقب نشینی کرده است، نه تهران؛ جایی که هدف اصلی جنگ که ترامپ و نتانیاهو اعلام کرده بودند، یعنی تغییر نظام ایران کاملاً کنار گذاشته شده است و حرفی درباره آن زده نمی‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است که مقامات ایرانی که قدرت را در این کشور در دست دارند، به پیشنهادات اخیر برای آتش بس که از پاکستان و یا کشورهای خلیج فارس می‌رسد، پاسخ منفی داده‌اند و کاملاً اطمینان دارند که دولت آمریکا مجبور می‌شود از نفوذ خود در منطقه دست بکشد و نیروها و تجهیزات نظامی خود را از غرب آسیا بیرون ببرد.

روزنامه عبری اسرائیل هیوم در ادامه گزارش خود تاکید کرد که علاوه بر آن، این ترس همچنان وجود دارد که هر دو طرف در نهایت به نقطه شروع بازگردند: مذاکرات غیرمستقیم برای یک توافق دیپلماتیک که تهران را تقویت کند. تاکنون، به نظر نمی‌رسد که ایالات متحده قصد داشته باشد ایران را به همان روشی که در عراق انجام داد، اشغال کند و یک دولت جایگزین طرفدار غرب به وجود بیاورد.

این رسانه صهیونیستی تصریح کرد: ترامپ نشان داده که او یک توافق را ترجیح می‌دهد، هر چقدر هم که بد باشد. بنابراین اسرائیل بهتر است که از دور قبلی جنگ درس بگیرد و اهداف روشنی تعیین کند و بداند که سرنگونی نظام ایران در توان ما نیست.

کد خبر 1055366 منبع: تسنیم

  • آمریکا حملاتش به ایران را متوقف کرد؟

  • آمریکا تغییر موضع ناگهانی ندهد منطقه در آستانه دور دیگری از جنگ است

  • ترامپ: گفت‌وگو با ایران ادامه دارد؛ نیازی به حمله گسترده نیست!

  • دبیر کل حزب کومله کردستان روی آنتن زنده به غلط‌کردن افتاد! | ویدئو

  • تصویری از شهدای ارتش در حمله آمریکا به اهواز

  • هوای تهران از این روز خنک می شود؛ هشدار بارش‌های رگباری در ۴ استان

  • سکانس معروف فیلم «مادر» از زبان مرحوم اکبر عبدی + ویدئو

  • تصویری از نخستین پیاده‌راه ایران در تبریز ۱۰۸ سل قبل

  • به تنگه هرمز نیاز داریم تا قیمت نفت در جهان باثبات بماند | ویدئو

  • حمله هوایی عربستان آغاز شد+ جزئیات | واکنش فوری انصارالله

  • خبر مهم درباره سیدمجید موسوی؛ تکذیب پیام منتسب به فرمانده نیروی هوافضای سپاه

  • آمریکا به اقلیم کردستان: اگر وارد جنگ با ایران نشوید، وضعیت خودمختاری اربیل تغییر می‌کند!

  • فریادهای خانم بازیگر: برای اکبر عبدی ۱۰ شبانه روز عزای عمومی اعلام کنید

  • انفجار مهیب در قلب انگلیس؛ اعلام وضعیت فوق‌العاده و تخلیه ساکنان | ۱۰۰ آتش‌نشان اعزام شدند

  • ماجرای احوالپرسی رهبر شهید از مرحوم اکبر عبدی + ویدئو

  • علت فوت اکبر عبدی چه بود؟ + بیوگرافی اکبر عبدی

  • فسخ یک بازیکن مطرح دیگر با پرسپولیس | مقصد؛ احتمالا سپاهان

  • نهایی شد؛ ۴ خرید جدید در پرسپولیس | تاتار خواستار سفر سریع خریدها به ترکیه شد

  • تصویری کمتر دیده‌شده از عروسی اکبر عبدی