«کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا روز دوشنبه مدعی شد که ایالات متحده تلاشهای خود برای اسکورت و همراهی کشتیها در مسیر عبور از تنگه هرمز را افزایش خواهد داد.
به گزارش خبرآنلاین، رایت در گفتوگو با شبکه فاکس نیوز ادعا کرد: «ما بهطور مداوم در زمینه اسکورت کشتیها برای خروج از (تنگه) بهتر خواهیم شد.»
به گزارش ایسنا، وی در ادامه اذعان کرد که نمیداند چه زمانی میزان تردد کشتیها در این آبراه به سطح پیش از درگیری بازخواهد گشت.
«محسن رضایی» دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده است: «تا زمانی که همه شرایط برآورده نشود، تنگه هرمز بسته خواهد ماند.»
دبیر شورای عالی امنیت ملی در این پیام تاکید کرده است: «پیام ایران واضح است: تنگه هرمز تا زمانی که ایالات متحده به جنگ و محاصره پایان ندهد، داراییهای مسدود شده ایران را آزاد نکند و جنگ در سراسر منطقه از جمله در لبنان و غزه پایان نیابد، بازگشایی نخواهد شد. تا زمانی که همه شرایط برآورده نشود، تنگه هرمز بسته خواهد ماند.»
۳۱۰۳۱۰
کد مطلب 2261769
-
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
-
ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم
-
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتیها در تنگه هرمز
-
واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخستوزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفندهای پرچم دروغین هشیار باشیم
-
پنتاگون در بنبست تنگه هرمز گیر افتاده است
-
منبع بلندپایه ایرانی: حادثه اقلیم کردستان عراق پرچم دروغین است
