اسرائیل شهردار را تهدید کرد + جزئیات | پیام مقام صهیونیست به زهران ممدانی

دنی دانون، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، در واکنش به مواضع زهران ممدانی، شهردار نیویورک، درباره بنیامین نتانیاهو و حمایت از اجرای حکم بازداشت وی، با انتشار پیامی او را به برکناری تهدید کرد.

نتانیاهو ممدانی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از منابع صهیونیستی، دنی دانون در پیامی تهدیدآمیز به شهردار نیویورک نوشت: «استفاده از اسرائیل به‌عنوان یک سلاح سیاسی، هیچ‌کس را از پاسخگویی مصون نخواهد کرد.»

این موضع‌گیری پس از آن مطرح شد که زهران ممدانی، شهردار نیویورک، در پیامی ویدئویی که روز سه‌شنبه در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، نتانیاهو را «جنایتکار جنگی» و مسوول «نسل‌کشی وحشتناک مردم فلسطین» توصیف کرد.

ممدانی با اشاره به تلفات گسترده جنگ غزه، نتانیاهو را مسوول کشته شدن ده‌ها هزار فلسطینی، حمله به بیمارستان‌ها و جلوگیری از ورود غذا و کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه دانست و تأکید کرد که آمریکا نیز به دلیل تأمین تسلیحات مورد استفاده در این جنگ، مسوولیت دارد.

شهردار نیویورک همچنین با اشاره به حکم بازداشت صادر شده از سوی دیوان کیفری بین‌المللی علیه نتانیاهو گفت که اگرچه به‌طور مستقل اختیار اجرای این حکم را ندارد، اما دولت فدرال آمریکا باید به دیوان کیفری بین‌المللی بپیوندد و حکم بازداشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را اجرا کند.

وی تصریح کرد: «نتانیاهو و هیچ جنایتکار جنگی دیگری در شهر نیویورک پذیرفته نیستند.»

ممدانی پیش‌تر نیز در گفت‌وگو با روزنامه «نیویورک‌تایمز» گفته بود در حال بررسی با مقام‌های ذی‌ربط است که آیا در صورت حضور نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر (شهریور)، امکان اجرای حکم دیوان کیفری بین‌المللی وجود دارد یا خیر.

او در جریان مبارزات انتخاباتی شهرداری نیز اعلام کرده بود که در صورت فراهم بودن شرایط قانونی، به حکم دیوان کیفری بین‌المللی برای پیگیری بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی احترام خواهد گذاشت.

با این حال، کشورهای عضو دیوان کیفری بین‌المللی روز جمعه با ۸۲ رأی موافق از مجموع ۱۲۵ عضو، به برکناری کریم خان از سمت دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی رأی دادند. این رأی پس از فضاسازی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و طرح ادعاهایی علیه وی صادر شد. کریم خان تمامی اتهامات را رد کرده و وکلای او روند منتهی به این رأی‌گیری را غیرقانونی، از نظر رویه‌ای ناعادلانه و فاقد مستندات کافی توصیف کرده‌اند.

برکناری خان در شرایطی صورت گرفت که لاهه در سال ۲۰۲۴ حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و یوآو گالانت، وزیر جنگ وقت این رژیم، را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی در جریان جنگ غزه صادر کره بودت.

کد خبر 1055417 منبع: ایرنا

  • حمله هوایی عربستان آغاز شد+ جزئیات | واکنش فوری انصارالله

  • انفجارهای شدید عربستان را لرزاند + ویدئو | اصابت موشک های یمن به جیزان

  • واکنش کویت به خروج شهروندان؛ هرچه سریع‌تر به کشور بازگردید

  • هدف سیگنال‌های جنگی، کشاندن ایران به حمله است

  • جنگ شدت می گیرد؛ تأسیسات نفتی عربستان در بانک اهداف ماست | پاسخی محکم می‌دهیم | سعودی‌ها از صهیونیست‌ها الگو گرفته‌اند

  • فوری | حمله به پایگاه هوایی عربستان | فرودگاه‌های جده و ریاض به حالت تعلیق درآمدند

  • محاصره یمن را پایان دهید تا تنگه باز بماند

  • متن کامل مناظره آینده ایران و مذاکره | الله‌کرم: من در جایی هستم که باید مدافع یک سری انحرافات باشم | آجرلو: الله کرم و همفکرانش راه حل ندارند

  • بیانیه جنجالی دولت علیه صداوسیما؛ چرا سخنان رئیس‌جمهور و وزیر خارجه سانسور شد؟

  • پیشخوان؛ رادیو همشهری | مرور تیترهای روزنامه‌های امروز، شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵

  • نسل جدید را باید با زبان خودش پای قرآن نشاند / محفل ستاره‌ها؛ قصه یک رفاقت تازه با قرآن

  • تهران امروز میزبان یک هیئت میانجی است

  • سکانس معروف فیلم «مادر» از زبان مرحوم اکبر عبدی + ویدئو

  • اولتیماتوم بختیاری‌زاده به چشمی و رضاییان | از بزرگ‌ترهای تیم انتظار بیشتری داشتم

  • حمله هوایی عربستان آغاز شد+ جزئیات | واکنش فوری انصارالله

  • فریادهای خانم بازیگر: برای اکبر عبدی ۱۰ شبانه روز عزای عمومی اعلام کنید

  • خبر مهم درباره سیدمجید موسوی؛ تکذیب پیام منتسب به فرمانده نیروی هوافضای سپاه

  • آمریکا به اقلیم کردستان: اگر وارد جنگ با ایران نشوید، وضعیت خودمختاری اربیل تغییر می‌کند!

  • انفجار مهیب در قلب انگلیس؛ اعلام وضعیت فوق‌العاده و تخلیه ساکنان | ۱۰۰ آتش‌نشان اعزام شدند

  • تصویری کمتر دیده‌شده از عروسی اکبر عبدی

  • نهایی شد؛ ۴ خرید جدید در پرسپولیس | تاتار خواستار سفر سریع خریدها به ترکیه شد

  • فسخ یک بازیکن مطرح دیگر با پرسپولیس | مقصد؛ احتمالا سپاهان

  • جذب نیرو در مدارس دولتی | نحوه ارسال درخواست به آموزش و پرورش

  • دبیر کل حزب کومله کردستان روی آنتن زنده به غلط‌کردن افتاد! | ویدئو