وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با همتای اتریشی او را در جریان گفتوگوهای ایران و عمان در خصوص تنگه هرمز قرار داد و موضع مداخلهجویانه اتحادیه اروپا علیه ایران و حمایت آنها از عناصر تروریستی ضد ایرانی را محکوم کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، بئاته ماینل رایزینگر وزیر امور خارجه اتریش عصر دیروز (پنجشنبه) ۲۲ مردادماه با سیدعباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، تلفنی گفتوگو کرد.
در این تماس تلفنی، طرفین درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقهای و بینالمللی تبادل نظر کردند.
وزیر امور خارجه ایران ضمن تشریح آخرین تحولات منطقه از جمله گفتوگوهای ایران و عمان برای تنظیم سازوکارهای مدیریت آتی تنگه هرمز، خاطرنشان کرد که وضعیت موجود نتیجه تجاوز غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران است و علیرغم اینکه جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت وارد فرآیند دیپلماتیک شد و تفاهم خاتمه جنگ نیز در ۲۸ خردادماه امضاء شد، طرف آمریکایی با نقض مفاد تفاهم و اعمال تحریم دریایی علیه ایران و حملات گسترده علیه اهداف نظامی و غیرنظامی ایران موجب تشدید تنش و ناامنشدن تنگه هرمز شد.
وی با اشاره به تداوم جنایات شنیع رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان، موضع انفعالی اتحادیه اروپایی و حمایتهای همهجانبهبرخی کشورهای اروپایی از این رژیم را عامل عمده تداوم اشغالگری و نسلکشی در فلسطین اشغالی دانست و خواستار تجدیدنظر اتحادیه اروپا در رویکردهای خود در قبال مسائل منطقه غرب آسیا شد.
عراقچی همچنین موضع مداخلهجویانه اتحادیه اروپا علیه ایران و حمایت آنها از عناصر تروریستی ضد ایرانی را محکوم کرد.
وزیر خارجه اتریش در این تماس تلفنی ضمن تشریح موضع کشورش در خصوص اوضاع منطقه، بر اهمیت بازگشت ثبات و امنیت در منطقه و عادی شدن شرایط از طریق راه حلهای دیپلماتیک تأکید کرد.
کد خبر 1060376 منبع: فارس
-
واکنش تند ایران به بیانیه ضد ایرانی فرانسه و متحدانش
-
انتقاد عراقچی از مواضع اروپاییها در مقابل ایران در گفتگو با همتای اتریشی
-
تغییر ریخت اتحادهای عربی در جنگ ایران؛ مصر و اردن چرا عقب نشستند؟
-
هشدار قاطع ایران به جولانی | به ۱۰۰ هدف در سوریه حمله می کنیم
-
خبر مهم درباره افزایش قیمت بنزین
-
افشای نقشه شوم عربستان؛ تدارکات گسترده برای جنگ تمام عیار و ضربات پیشدستانه یمن
-
اشکهای احسان خواجهامیری برای پدرش، استاد ایرج + فیلم
-
عربستان: ۱۳ کشور به ائتلاف دفاعی دریایی پیوستند
-
ایران پدافند آمریکا را درهم شکست | خسارت اصابت موشک ایرانی به پایگاه آمریکایی
-
تهدید صریح پاکستان: اگر هندی ها سر عقل نیایند، مستقیماً به آن پاسخ می دهیم
-
تهدید صریح پاکستان: اگر هندی ها سر عقل نیایند، مستقیماً به آن پاسخ می دهیم
-
هشدار قاطع ایران به جولانی | به ۱۰۰ هدف در سوریه حمله می کنیم
-
میخواستند خودکشی همسرم را پنهان کنند
-
اشکهای احسان خواجهامیری برای پدرش، استاد ایرج + فیلم
-
ایران پدافند آمریکا را درهم شکست | خسارت اصابت موشک ایرانی به پایگاه آمریکایی
-
ترامپ، نتانیاهو را بزرگترین دشمن خودش توصیف کرد!
-
خبر مهم درباره افزایش قیمت بنزین
-
هشدار؛ کلاهبرداری با عکس یادگاری | ببینید
-
ارسال پیامک درباره کالابرگ | اطلاعیه مهم وزارت رفاه درباره شارژ کالابرگ دریافت کنندگان پیامک برای شهریورماه
-
حواشی کامل مراسم تشییع ایرج خواجهامیری ؛ چه کسانی آمدند؟ | «ای کاش خدا صدای ایرج را به من میداد!» | الان وقتش است که صدای ایرج از رادیو پخش شود