به گزارش خبرآنلاین از شبکه المیادین، یک نیروی گشتی رژیم صهیونیستی متشکل از چهار خودروی نظامی و شماری از نظامیان اشغالگر وارد استان قنیطره سوریه شداند.
به گزارش ایرنا، این نظامیان در مناطقی حدفاصل دو شهرک بریقه و بئر عجم در جنوب قنیطره مستقر شدهاند.
از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه در آذر ۱۴۰۳، رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه القنیطره در جنوب آن پیشروی کردند.
همچنین اسرائیل بخشهایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.
پس از استان جنوبی قنیطره، استان درعا نیز با ۳۲ مورد نقض حریم در رتبه دوم قرار گرفته است، با این تفاوت که تجاوزات در این استان، ماهیتی خطرناکتر دارد و شامل حملات توپخانهای، نفوذ زمینی و پروازهای فشرده جنگندهها بوده است. همچنین نقض حاکمیت در مناطق ریف دمشق و السویداء عمدتاً متمرکز بر پرواز هواگردهای متجاوز بوده است.
۳۱۰۳۱۰
کد مطلب 2250639
-
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
-
المیادین از حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت خبر داد
-
ادعای ترامپ: هرگونه خسارت به کشتیها از محل داراییهای ایران در آمریکا پرداخت خواهد شد
-
نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد
-
صنعا به ترامپ: نیروهای مسلح یمن منتظرتان هستند
-
بقایی خطاب به کشورهای خلیج فارس: اگر دروغ است تکذیب کنید و اگر حقیقت دارد دیگر شکایت نکنید
