رسانه های عربی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی در حومه ادلب در شمال غربی سوریه خبر دادند.
به گزارش خبرآنلاین، شبکه الجزیره قطر از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی «ابو الظهور» در حومه ادلب در شمال غرب سوریه خبرداد و افزود: در حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی، چهار بار باند این فرودگاه هدف قرار گرفت.
به روایت ایرنا؛ تلویزیون الغد عراق نیز از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه ادلب خبر داد و افزود: گزارش ها حاکی است که ۴ حمله هوایی فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه ادلب در شمال سوریه را هدف قرار داد.
تلویزیون سوریه نیز گزارش داد که چهار حمله هوایی با مبداء ناشناس باند فرودگاه ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد.
از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخشهایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.
315
کد مطلب 2261827
-
حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی سوریه
-
وقتی الگوریتمهای هوش مصنوعی فرمانده جنگها میشوند / هشدار پاپ درباره جنگهای «هوشمند»؛ ماشینها بخشش ندارند
-
اردوغان در تماس تلفنی با ترامپ درباره ایران چه پیشنهادی داد؟
-
دچار اشتباه نشویم؛ عقب نشینی نظامیان امریکا از منطقه به معنی کاهش نفوذ نیست/واشنگتن بازی در عراق،لبنان،سوریه و یمن را علیه ایران بازتعریف کرده
-
العربی الجدید: شمارش معکوس برای تشدید بحران در خلیج فارس / چرا تفاهمنامه مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ شکست خورد؟
