حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد

حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد

حکم اعدام شهرام صادقی که در جریان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ در چهارراه گلزار کرج با خودروی خود به مأموران فراجا حمله و ۷ مأمور را مصدوم کرده بود، بامداد یکشنبه اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در شبانگاه ۱۸ دی ماه سال گذشته و در جریان کودتای آمریکایی- صهیونی، شهرام صادقی، در حوالی چهار راه گلزار کرج، پس از حمله به مامورین با خودروی پراید مشهور به خودرو مرگ چندین مامور را زیر گرفت. زیر گرفتن عمدی ماموران نیروی انتظامی که باعث تعجب و حیرت حاضران در صحنه شده بود مصدومیت شدید هفت مامور فراجا را در پی داشت. اقدام سبوعانه و خشونت بار صادقی منجر به مصدومیت هفت مامور فراجا از ناحیه سر، پا، دست و چشم شد.

این اقدام سراسر خشونت صادقی که با حمایت گسترده رسانه‌های معاند همراه شده بود یکی از ماموران که برای تامین امنیت مردم در صحنه حاضر بود را هم برایث مدت سه ماه به کما فرو برد.

شهرام صادقی پس از این حمله وحشیانه با آتش زدن خودروی خود از محل گریخت.

در راستای محاکمه و مجازات عامل این جنایت دستورات قضایی برای شناسایی و دستگیری عامل جنایت صادر شد.

شناسایی و بازداشت

با متواری شدن عامل این اقدام و بهره‌گیری وی از شگردهای متعدد اختفا، با تحقیقات انجام شده و با اشراف اطلاعاتی مأموران فراجای استان البرز مشخص شد وی با جعل هویت و در حالی که اعتیاد نداشته در یک کمپ ترک اعتیاد مخفی شده است که بلافاصله شناسایی و بازداشت شد.

ادعای واهی به قصد فرار از مسئولیت

متهم پس از دستگیری و در تحقیقات، علی رغم وجود دلایل متقن ادعا کرد که آن شب از اسلامشهر تهران قصد عزیمت به منزل خود در کردان ساوجبلاغ را داشته که در بین راه با نیت مراجعه به طباخی واقع در چهارراه گلزار، وارد شهر کرج شده و خودروی وی به سرقت می‌رود.

شهرام صادقی در ادامه ادعاهای خود عنوان می‌کند موضوع سرقت خودرویش را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع داده است. در پی ادعای مطرح شده بازپرس پرونده بلافاصله دستور استعلام تماس‌های تلفن همراه و گزارشات پلیس ۱۱۰ را مطالبه می‌کند که مشخص می‌شود هیچ تماسی از سوی صادقی با پلیس ۱۱۰ صورت نگرفته است و از طرف دیگر هم هیچ گزارشی با عنوان سرقت خودروی پراید در محدوده مورد اشاره متهم در آن شب در پلیس ۱۱۰ ثبت نشده است.

اعتراف حمله به ماموران

شهرام صادقی در ادامه با توجه به مستندات و دلایل متقن ارائه شده، اذعان کرد که آن شب به چهارراه گلزار کرج که یکی از محل‌های تجمعات و فراخوان کودتای ۱۸ دی ماه بوده می‌رود و در حالی که مأموران یگان ویژه استان البرز جهت اعاده نظم و امنیت در چهارراه، حضور داشته‌اند، بدون اینکه حتی به وی دستور ایست یا توقف دهند خودرو را با سرعت زیاد به سمت ماموران رانده و پس از مصدوم کردن هفت نفر از مأموران به مسیر خود ادامه می‌دهد و در ادامه با همکاری اغتشاش گران خودروی خود را آتش می‌زند.

پذیرش جرم و رسیدگی به اتهامات

متهم در تحقیقات دادسرا و جلسه رسیدگی دادگاه بیان داشت که با سرعت بالا خودرو را به ماموران میزند که منجر به فوت یا مصدومیت شدید مامورین بشود.

پس از تکمیل و اعلام ختم تحقیقات در دادسرا، برای وی کیفرخواست صادر و رسیدگی در دادگاه انقلاب کرج با حضور وکیل متهم برگزار شد.

با اعلام ختم رسیدگی، دادنامه متضمن محکومیت متهم به «مجازات اعدام» و «مصادره کلیه اموال» به اتهام «اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم موضوع ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» از دادگاه انقلاب کرج صادر شد که پس از ابلاغ به متهم و وکیل وی؛ پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال گردید و متعاقبا دیوان عالی کشور، رای صادره را تایید و در بامداد امروز حکم اعدام صادره پس از طی مراحل قانونی اجرا شد.

کد مطلب 6917732

  • اعدام سه زندانی در یک روز در آمریکا

  • چطور «نه به اعدام» به بازتولید خشم و قتل مداح جوان منجر شد؟

  • دستگیری عامل تولید کلیپ جعلی اعتراض نوجوانان کشتی‌گیر به اعدام

  • دو جاسوس موساد اعدام شدند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بنیامین فرجی صاحب مدال تاریخی در مسابقات اسمش سوئد شد

  • آماده سازی ایران درخانه مدعی اول آسیا؛ کبدی بانوان آماده ناگویا می‌شود

  • کسب ۲ رتبه خبرگزاری مهر مازندران در نهمین اشکواره حسینی آمل

  • موج انتقادات شدید از ماکرون به دلیل انتشار یک تصویر

  • دختران وزنه‌برداری پیشرفت کردند/ حق ایران حضور در پست‌های بالاتر است

  • یک بازیکن گلزن ثابت استقلال در هفته اول لیگ برتر

  • واکنش ملی پوش والیبال نشسته به حواشی اخیر؛ برخی نظرها کاملا شخصی است

  • پیاتزا و آخرین فرصت برای جبران؛ایران در جست‌وجوی قهرمانی آسیا و المپیک

  • برنامه هفته بیست‌وپنجم اجتماعات شبانه مردم کرمانشاه اعلام شد

  • پرچم سبز رضوی بر فراز گنبد امام رضا(ع)

  • واکنش قطر به بازداشت خلبانان ایرانی

  • خوشحالم که از رقیبان عقب نیفتادیم/ مهم کسب سه امتیاز بازی اول بود

  • کاپیتان جدید تیم ملی والیبال مشخص شد/ پیاتزا، شریفی را کنار گذاشت

  • اتفاق باورنکردنی از لگد دو پیشکسوت به در اتاق مدیرعامل پرسپولیس!

  • ترکیب تیم تا لحظه آخر مشخص نبود/ همه بازیکنان پرسپولیس ستاره هستند

  • ادارات خوزستان روز دوشنبه دورکار شدند

  • برنامه خاموشی‌های برق ۲۵ مردادماه لرستان

  • صعود نماینده لرستان به مرحله نهایی لیگ کشتی آزاد نوجوانان تهران

  • ریشه بخشی از ناترازی بنزین، در کیفیت پایین خودروهای داخلی است

  • ویسی: مساوی بهتر از نباختن است

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه