دادستان اصفهان:با کشت و توزیع محصولات کشاورزی غیربهداشتی برخورد می‌شود

دادستان اصفهان:با کشت و توزیع محصولات کشاورزی غیربهداشتی برخورد می‌شود

اصفهان- دادستان اصفهان بر ضرورت شناسایی و معدوم‌سازی محصولات کشاورزی آبیاری‌شده با پساب و آب‌های نامتعارف تأکید کرد و گفت: با کشت و توزیع محصولات غیربهداشتی بدون اغماض برخورد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسویان ظهر یکشنبه در نشست کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه استان اصفهان که با موضوع آبیاری محصولات کشاورزی با پساب و آب‌های نامتعارف برگزار شد، بر ضرورت صیانت از سلامت عمومی و نظارت جدی بر نحوه استفاده از منابع آبی در بخش کشاورزی تأکید کرد.

وی در این نشست به معاونت حقوق عامه دادستانی اصفهان دستور داد وضعیت زمین‌های زراعی که کشت محصولات در آنها به صورت غیربهداشتی انجام شده است، در دستور کار قرار گیرد و ضمن بررسی ابعاد موضوع، نتیجه اقدامات به دادستانی گزارش شود

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با اشاره به گزارش‌های مربوط به آبیاری برخی محصولات کشاورزی با پساب و آب‌های نامتعارف اظهار کرد: جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های متولی و اجرایی باید نسبت به شناسایی این مزارع اقدام کرده و گزارش لازم را برای صدور دستورات قضایی به دادستانی ارائه دهند.

وی افزود: در صورت احراز غیربهداشتی بودن کشت و تأیید مراجع ذی‌صلاح، محصولات تولیدشده در این زمین‌ها باید معدوم شود تا از ورود محصولات ناسالم به چرخه توزیع و مصرف جلوگیری شود.

تکلیف نظارت بر توزیع پساب تعیین شود

موسویان با اشاره به موضوع استفاده از پساب و اختلافات موجود میان شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب منطقه‌ای استان اصفهان گفت: به دلیل وجود برخی اختلافات میان این دو دستگاه، نظارت مؤثر بر توزیع پساب‌ها با چالش‌هایی مواجه شده است.

وی ادامه داد: دادستانی اصفهان برای اصلاح این روند، مهلت یک‌هفته‌ای تعیین کرده است تا طرفین نسبت به تدوین شیوه‌نامه نظارت بر توزیع عادلانه پساب اقدام کنند و موضوع دریافت حقوق و عوارض دولتی نیز تعیین تکلیف شود.

دادستان اصفهان تأکید کرد: لازم است نحوه توزیع پساب، مصرف‌کنندگان، میزان تخصیص و الزامات نظارتی آن به صورت شفاف مشخص شود تا ضمن جلوگیری از تضییع حقوق عمومی، سلامت مردم و الزامات قانونی نیز مورد توجه قرار گیرد.

استفاده از پساب با رعایت الزامات بهداشتی

وی با بیان اینکه امروزه در بسیاری از جوامع از ظرفیت پساب شهری به دلیل مسائل اقتصادی و کمبود آب استفاده می‌شود، افزود: بهره‌گیری از این منابع باید همراه با رعایت کامل الزامات بهداشتی و زیست‌محیطی باشد و نمی‌توان به بهانه کمبود آب، سلامت محصولات کشاورزی و مردم را نادیده گرفت.

موسویان تصریح کرد: استفاده از پساب در بخش کشاورزی نیازمند نظارت دقیق، رعایت استانداردهای لازم و جلوگیری از آبیاری محصولات خوراکی با آب‌های آلوده و نامتعارف است؛ چراکه بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند سلامت جامعه را تهدید کند.

پیگیری قضایی بدون اغماض انجام می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با تأکید بر اینکه دادستانی پرونده‌های قضایی مرتبط با این موضوع را بدون هیچ‌گونه اغماضی پیگیری خواهد کرد، اظهار داشت: منابع آبی، بخشی از حقوق عمومی محسوب می‌شوند و همه دستگاه‌ها و مردم باید در صیانت از این منابع و جلوگیری از مصرف نادرست آنها همکاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: نظارت بر نحوه استفاده از پساب و آب‌های نامتعارف، علاوه بر مدیریت منابع آبی، ارتباط مستقیمی با سلامت عمومی دارد و دستگاه‌های مسئول باید با جدیت نسبت به انجام وظایف قانونی خود اقدام کنند.

کد مطلب 6945954

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سرمست: ظرفیت‌ های معدنی مغفول آذربایجان‌شرقی باید فعال شود

  • فلورکرلینگ به خوابگاه‌های دانشگاهی می‌رود

  • پایان نوسان فشار آب در ۱۴۰ کیلومتر از شبکه توزیع جنوب‌غرب تهران

  • اقدام فداکارانه راهدار فارس پس از واژگونی خودرو در محور سروستان

  • فکت چک؛ اخباری که ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ تکذیب شدند

  • خسارت بیماران پروانه‌ای از اموال توقیف‌شده آمریکا پرداخت شد

  • مرد ۳۷ ساله هنگام شست‌وشوی قطعات موتورسیکلت با بنزین در آتش سوخت

  • ۲۰۰ بسته مهر تحصیلی بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار خلیل‌شهر توزیع شد

  • برخورد جدی مدیریت منابع آب نهاوند با چاه‌های غیرمجاز

  • «هنری جانسون» به تالار مولوی می‌رود

  • نبرد برای تاج آسیا و بلیت المپیک؛ والیبال ایران به دنبال تاریخ‌سازی

  • نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم؛ از افزایش کالابرگ تا مهار تورم

  • صعود تیم ملی بسکتبال به مرحله یک چهارم نهایی با غلبه بر اردن

  • صید ۳ هزار میلیاردی کالای قاچاق در خلیج‌فارس؛ ۲۳ نفر دستگیر شدند

  • بارش‌های اخیر شمال کشور ارتباطی با پدیده ال‌نینو و تورنادو نداشت

  • یادواره قائد شهید و یار رهبر انقلاب در گیلان

  • جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم

  • ریزش ساختمان دو طبقه در مشهد؛۲ نفر محبوس از زیر آوار خارج شدند

  • عراق: از نشست عمان درباره تنگه هرمز حمایت و در آن شرکت می کنیم

  • حضور سرمربی سابق پرسپولیس در اردوی آسیایی تراکتور

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه