فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری عاملان اصلی درگیری با سلاح سرد در بیمارستان شهید مدنی خبر داد و گفت: این افراد با ایجاد رعب و وحشت در محیط درمانی، نظم و امنیت بیمارستان را بر هم زدند که با حضور به موقع مأموران کلانتری ۱۳ باهنر، بلافاصله دستگیر شدند.
به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ پیمان گودرزی گفت: مأموران کلانتری۱۳ باهنر بلافاصله پس از دریافت گزارش درگیری در محوطه بیمارستان، در محل حاضر شده و با اقدام فنی و عملیاتی، چهار نفر از عاملان اصلی را که با سلاح سرد اقدام به درگیری و ایجاد رعب و وحشت با عوامل حراست بیمارستان کرده بودند، دستگیر کردند.
رکنا در خبری نوشت:وی افزود: متهمان پس از دستگیری، برای بررسی بیشتر و تکمیل پرونده به پلیس امنیت تحویل داده شدند تا تحقیقات تکمیلی در خصوص انگیزه و سوابق احتمالی آنان انجام شود.
سرهنگ گودرزی خاطرنشان کرد: رئیس بیمارستان شهید مدنی با حضور در کلانتری باهنر، از اقدام سریع و به موقع رئیس کلانتری و مأموران پلیس در برقراری امنیت و دستگیری عاملان درگیری، تقدیر و تشکر کرد.
فرمانده شهرستان کرج در پایان با هشدار به هنجارشکنان تأکید کرد: پلیس با هرگونه برهمزنندگان نظم و امنیت عمومی به ویژه در مراکز حساس و پرتردد مانند بیمارستانها، برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت و از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.
۲۳۳۲۱۷
کد مطلب 2261218
-
دستگیری عاملان درگیری در بیمارستان شهید مدنی کرج
-
معاونت دانشجویی دانشگاه شریف اطلاعیه داد
-
انفجار در پمپ بنزین شاندیز مشهد
-
بازسازی بازار رشت به کجا رسید؟/ مطالبات بیمهای، همچنان بلاتکلیف
-
آلودگی نفتی به خانه لاکپشتها و جنگلهای حرا رسید/ نفوذ نفت تا عمق ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتری بستر/ آلوده شدن ۳.۲ هکتار از سواحل این جزیره زیبا
-
ادارات این استان برای دوشنبه ۲۶ مرداد تعطیل شدند
-
چرا همه مسافران راهی شمال و سرعین می شوند؟/ مشکل سفر در ایران کجاست؟/ سفر با خستگی شروع میشود و با خستگی تمام
