روایتگری اربعین / پیوند میان «رسالت رسانه» و «رسالت زیارت»

روایتگری اربعین / پیوند میان «رسالت رسانه» و «رسالت زیارت»

روایتگران با قلم و دوربین از مرز چذابه، دلشکسته‌ترین و عاشق‌ترین مسیر جهان را می‌پیوندند؛ سفیرانی برای بازتاب اشک، لبخند و شکوه میلیون‌ها زائر در حماسه جاودان اربعین راهی‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین خوزستان ، مرز چذابه، نقطه آغاز سفر عشق و غربت، امروز شاهد حضور روایتگران میدان است؛ کسانی که با دوربین و قلم، در پی ثبت اشک و لبخند زائران در مسیر رسیدن به کربلا و تجدید پیوند جاویدان با امام حسین (ع) هستند.

این حرکت، فقط یک اعزام خبری و رسانه‌ای نیست، بلکه گامی‌ست در جهت بازتاب شکوه پیاده‌روی و وصال میلیون‌ها دل که از سوی خوزستان به سوی کربلا می‌تپند.

از مرز چذابه، دروازه‌ای که در میانه‌ عشق و پایداری ایستاده، نخستین قدم‌های رسانه‌ها برداشته شد تا صدای زائران و شکوه این پیاده روی معنوی را به گوش جهانیان برسانند؛ مسیری که در آن، هر قدم رسانه‌ای، روایتی از ایثار و شکوه پیاده روی معنوی اربعین است.

روایتگری اربعین / پیوند میان «رسالت رسانه» و «رسالت زیارت»

در همین راستا، نخستین گروهی از خبرنگاران، عکاسان رسانه‌های خوزستان زیر نظر سازمان بسیج رسانه استان، با هدف روایت دقیق وقایع و پوشش خدمات‌رسانی در مسیر زائران، راهی مرز چذابه شدند. انتخاب مرز چذابه به عنوان نقطه آغازین این کاروان، نشان‌دهنده اهمیت استراتژیک این مرز در جابجایی انبوه زائران خوزستانی و جنوب کشور است.

رسانه‌ها راویان بزرگ‌ترین اجتماع انسانی جهان هستند

سرهنگ سجاد بهمئی -مسئول بسیج رسانه خوزستان- در جمع خبرنگاران با اشاره به اعزام نخستین کاروان سفیران حسینی بسیج رسانه خوزستان به مرز چذابه، اظهار کرد: همزمان با آغاز موج حضور زائران اربعین حسینی، نخستین کاروان خبرنگاران بسیج رسانه استان با هدف پوشش حرفه‌ای، دقیق و میدانی این رویداد عظیم معنوی راهی مرز چذابه شد تا گوشه‌ای از شکوه خدمت‌رسانی و حضور عاشقانه زائران را به تصویر بکشد.

وی افزود: امروز رسانه‌ها صرفاً وظیفه اطلاع‌رسانی ندارند، بلکه رسالت آنان روایت حقیقت است. اربعین بزرگ‌ترین اجتماع انسانی جهان به شمار می‌رود و طبیعی است که دشمنان نیز با استفاده از جنگ رسانه‌ای تلاش کنند این حماسه را کمرنگ یا تحریف کنند؛ از همین رو حضور خبرنگاران متعهد و انقلابی در میدان، اهمیت دوچندانی دارد.

مسئول بسیج رسانه خوزستان با بیان اینکه خبرنگاران، سفیران روایت اربعین هستند، تصریح کرد: هر گزارش، عکس، فیلم و روایت میدانی می‌تواند پیام وحدت، ایثار، اخوت، مقاومت و خدمت بی‌منت مردم ایران و عراق را به مخاطبان داخلی و بین‌المللی منتقل کند. این ظرفیت بزرگ رسانه‌ای نباید نادیده گرفته شود.

بهمئی ادامه داد: مرز چذابه یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های تردد زائران اربعین است و همه ساله شاهد حضور گسترده عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از سراسر کشور هستیم. انعکاس تلاش دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی، گروه‌های جهادی، موکب‌داران و خادمان زائران، بخش مهمی از مأموریت خبرنگاران اعزامی است.

وی با تأکید بر اینکه روایت اول باید از سوی رسانه‌های متعهد ارائه شود، گفت: اگر ما واقعیت‌های اربعین را به‌موقع، دقیق و هنرمندانه روایت نکنیم، دیگران با اهداف و نگاه خود این خلأ را پر خواهند کرد. بنابراین حضور خبرنگاران در میدان، بخشی از جهاد تبیین و مقابله با جنگ شناختی دشمن است.

کد مطلب 2254146

  • طلاین
  • تجهیزات ۳۰ میلیارد تومانی سیستم برق در بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد  نصب شد

    تجهیزات ۳۰ میلیارد تومانی سیستم برق در بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد نصب شد

  • روایتگری اربعین / پیوند میان «رسالت رسانه» و «رسالت زیارت»

    روایتگری اربعین / پیوند میان «رسالت رسانه» و «رسالت زیارت»

  • مسابقه شطرنج جام مهندس در استان آذربایجان‌غربی برگزار شد

    مسابقه شطرنج جام مهندس در استان آذربایجان‌غربی برگزار شد

  • نشست استاندار مازندران با فعالان محیط زیست استان

    نشست استاندار مازندران با فعالان محیط زیست استان

  •  از انتقال زائران مسموم تا درمان رایگان در عراق؛ روایت هلال‌احمر کرمانشاه از خدمت‌رسانی اربعین در مرز خسروی

    از انتقال زائران مسموم تا درمان رایگان در عراق؛ روایت هلال‌احمر کرمانشاه از خدمت‌رسانی اربعین در مرز خسروی