هیچ جلسه‌ای برگزار نمی شود؛ موضع محکم فرهاد مجیدی برابر همه شایعات!

شکست آسیایی استقلال در دیدار مقابل الحسین اردن در حضور مدیران پرشمار این باشگاه رخ داد.

فرهاد مجيدي

به گزارش همشهری آنلاین؛ استقلالی‌ها در شرایطی تمرینات خود را در شهر دبی ادامه می‌دهند که دوره اقامت طولانی آنها در این کلانشهر بزرگ جنوب خلیج فارس، شایعاتی را پیرامون آینده سرمربی این تیم رقم زده است.

استقلال در حال حاضر و پیش از شروع هفته بیست و یکم با ۳۵ امتیاز چسبیده به تیم فوتبال تراکتور در رتبه دوم جدول لیگ برتر قرار دارد اما پرسپولیس و گل‌گهر در صورت پیروزی در مسابقه فردا می‌توانند این رتبه را از استقلال و تراکتور و البته سپاهان بگیرند. در این شرایط ریکاردو ساپینتو با وجود شکست مقابل مقابل تیم اردنی همچنان امیدوارانه شاگردانش را به موففیت در رقابت‌های آسیایی تشویق می‌کند.

از تصاویر امروز تمرین استقلال در زمین تمرین استادیوم النصر چیز خاصی مشخص نیست اما بازیکنان آماده هستند تا دیدار برگشت خود در مرحله اول پلی آف لیگ قهرمانان آسیا را با موفقیت به پایان رسانده و با جبران گل خورده مقابل حریف که روی یک شوت از راه دور به دست آمد، خاطره بد خود از این مسابقه را به یک اتفاق خوب و صعود به جمع تیم‌های بهتر آسیایی تعییر بدهند.

نکته اینجاست که لیگ قهرمانان آسیا به جز النصر عربستان مدعی بزرگ دیگری ندارد و این شانس خوبی برای استقلال (و البته سپاهان) است که آمار بین‌المللی خود را به شکل قابل توجهی بهبود ببخشند.

اما با توجه به نتایج استقلال و بالا و پایین‌های این فصل، آن اطمینان لازم بین مدیریت و کادرفنی وجود ندارد و بحث برکناری ریکاردو ساپینتو بارها و بارها در این باشگاه مطرح شده است. ساپینتوی پرتغالی که در تابستان امسال پس از توافق استقلالی‌ها با فابیو کاریله برزیلی ناگهان به عنوان گزینه اصلی با استقلال قرارداد بست، با وجود تلاش زیاد موفق نشده که تیم را به ثباتی که از یک باشگاه بزرگ انتظار می‌رود برساند و آنها پس از یک پیروزی شکننده مقابل تیم ده نفره شمس‌آذر در آسیا نیز نمایش خوبی از خود نشان ندادند تا دوباره پچ‌پچ‌ها و زمزمه‌ها درباره جدایی ساپینتو اوج بگیرد.

جالب اینکه دو چهره مطرح برای نیمکت استقلال در حال حاضر همان هوایی را نفس می‌کشند که بازیکنان و ریکاردو ساپینتو و مدیریت آبی‌ها؛ جواد نکونام، مربی سابق استقلال که یک بار جانشین ساپینتو شده و با نایب قهرمانی در فصل دوم به دلیل کارشکنی‌های متعدد از استقلال رفت در شارجه زندگی می‌کند و یک‌بار هم مورد طعنه سرمربی فعلی آبی‌ها قرار گرفته است. البته او کاملا بدون حاشیه و بی‌سروصدا در انتظار زمانی است که دوباره نوبت صدا کردنش از سمت یک باشگاه بزرگ ایرانی برسد و به نظر آن روز دیر هم نخواهد بود.

۲۴۲۶۸۸۵
به جز او، فرهاد مجیدی، اسطوره آبی‌ها و کسی که آخرین قهرمانی استقلال با او رقم خورده نیز مسیر دبی- شارجه را برای زیرنظر گرفتن تمرینات تیم البطائح هر روز طی می‌کند. مجیدی یک چهره غیرقابل انکار در فوتبال ایران و البته امارات است و اگرچه در یک تیم نه‌چندان پرامکانات و ثروتمند کار می‌کند اما مدیران باشگاه از وی راضی هستند و او در آرامش کارش را پیش می‌برد، گرچه رتبه البطائح مدنظر بلندپروازی‌هایش نیست اما جدا کردن تیم از منطقه سقوط و پیش بردن پروژه برای حضور البطائح در پله‌های مرکزی جدول، فرهاد را تبدیل به یکی دیگر از مربیان باثبات در فوتبال پرحادثه امارات خواهد کرد.

در این شرایط و در حالی که گفته می‌شود صندلی زیرپای ساپینتو لق است و در صورت عدم کسب نتیجه مناسب در بازی برگشت، این همکاری به پایان خواهد رسید، شایعاتی درباره ملاقات مدیران استقلال با فرهاد مجیدی در دبی منتشر شده که این خبر صحت ندارد و نمی‌شود اعتباری بر آن قائل شد و می‌شود گفت با وجود انتظار هواداران، غیرممکن است که فرهاد مجیدی قرارداد خود در البطائح را رها کرده و به فوتبال ایران برگردد، همانطور که بارها گفته شده درهای بازار فوتبال امارات برای فرهاد باز است و این یک موقعیت استثنایی برای یک مربی ایرانی است و آنها نسبت به هیچ مربی دیگری در فوتبال ایران روی خوش نشان نمی‌دهند، بنابراین فرهاد سعی می‌کند تا آنجایی که ممکن است از این موقعیت استفاده کرده و کارش را در فوتبال امارات پیش ببرد. او با هدف حضور در یک تیم بزرگ و قهرمانی در ادنوک لیگ به زندگی‌اش در دبی ادامه داد و همچنان رویایش را تعقیب می‌کند.

البته در استقلال هم پیروزی شاگردان ساپینتو مقابل الحسین می‌تواند خط بطلانی بر تمام شایعات باشد و ویزای حضور این مربی پرتغالی را در ایران تمدید کند، به خصوص که جابجایی در وضعیت حال حاضر باشگاه استقلال و اساسا فوتبال ایران، کم هزینه نخواهد بود و علاوه بر هزینه دستمزد و خسارت فسخ قرارداد ریکاردو ساپینتو، آنها باید مبلغی را برای سرمربی جدید کنار بگذارند که باتوجه به مدل استخدامی باشگاه استقلال، کم هزینه نخواهد بود. بنابراین استقلال احتمالا با صبر و طمانینه بیشتری در مورد برکناری ساپینتو تصمیم خواهد گرفت؛ تصمیمی که نه تنها یک انتخاب فنی بلکه بر مسئله اقتصادی نیز خواهد بود.

کد خبر 1016677 منبع: ورزش سه

  • چراغ سبز ستاره استقلال برای رفتن به تراکتور + عکس | انتقال مهم برای تبریزی ها

  • پشت پرده شایعات درباره بازیکنان تیم ملی فوتبال و حضور در جام جهانی

  • بازگشت یک بازیکن فانتزی به قلب پرسپولیس | بازیکن خبرساز همچنان دور از ترکیب

  • بازی‌ها یکی پس از دیگری لغو شد؛| آماده‌سازی ترسناک تیم‌ملی برای جام‌جهانی ۲۰۲۶!

  • چهره مغضو هواداران در آستانه بازگشت به پرسپولیس | حضور دوباره به هر روشی؟

  • ضربه مهلک به پرسپولیس؛ چند میلیون دلار دور ریخته شد!

  • چهار نفر از ترکیب اصلی خارج می شوند |تغییرات سنگین پرسپولیس برای صدرنشینی!

  • چهار نفر از ترکیب اصلی خارج می شوند |تغییرات سنگین پرسپولیس برای صدرنشینی!

  • دیدار اخیر ترامپ و نتانیاهو غیرمعمول‌ترین دیدار بود | تلاش برای القای فضایی آرام با آنچه در پشت درهای بسته اتفاق افتاد در تضاد بود

  • حضور شگف‌ انگیز کردها در خاکسپاری نوجوان بلوچ + فیلم

  • شعار مرگ بر آمریکا متوجه مردم این کشور نیست | ملت ایران با مردم آمریکا مشکلی ندارند

  • گفت‌وگوی ۲ نوزاد دوقلو باهم همه را شگفت‌زده کرد

  • تجلیل رهبری از کار بزرگ ملت در روز ۲۲ بهمن

  • اسرائیل خود را برای حملات موشکی گسترده و ویرانگر ایران آماده می‌کند

  • پیغام حسن یزدانی به مربیان؛ به دلایل شخصی به تیم ملی نمی آیم

  • پاسخ ترامپ به سوالی درباره زمان گفت و گو با ایران

  • چراغ سبز ستاره استقلال برای رفتن به تراکتور + عکس | انتقال مهم برای تبریزی ها

  • چراغ سبز ۲ کشور همسایه به مذاکرات ایران و آمریکا

  • نسبت به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم

  • تغییر جهت نرخ طلا و نقره

  • ورود سامانه جدید بارشی از غرب کشور | پیش بینی وضعیت هوا امروز جمعه در کشور

  • ناوهای آمریکایی جدید به خلیج فارس اعزام می شوند؟

  • ناو «یو اس‌اس جرالد فورد» در خلیچ فارس به ناو آبراهام لینکلن ملحق می‌شود

  • انسداد آزادراه قزوین-رشت