پایان خونین دست‌درازی به پسر نوجوان

پسری که دوست خود را با ضربه چاقو به قتل رسانده بود، در دادگاه مدعی شد برای فرار از دست‌درازی مرتکب این جنایت شده است.

قتل - خونریزی - خون

به گزارش همشهری آنلاین، تحقیقات جنایی در این پرونده از ۲ سال قبل و با گزارش مرگ پسر جوانی در یکی از درمانگاه‌های پاکدشت آغاز شد. ماموران با حضور در درمانگاه با جسد یک پسر اهل افغانستان روبه‌رو شدند که با یک ضربه چاقو به قتل رسیده بود.

عموی مقتول که در بیمارستان حاضر بود، در تحقیقات گفت: گل‌محمد امروز در حالی که با ضربه چاقو مجروح شده بود، به خانه‌ام آمد. بعد از چند ساعت حالش بد شد که او را به بیمارستان رساندم، اما بر اثر شدت جراحات جان باخت.

ماموران با شناسایی دوستان گل‌محمد سراغ آنها رفته و متوجه شدند او روز حادثه با پسری به نام شهیر درگیر و با ضربه چاقوی او مجروح شده بود. شهیر دستگیر و مدعی شد در دفاع از خود مرتکب قتل هموطنش شده است.

  • درخواست مرد اعدامی از قاضی دادگاهش

او چندی قبل در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و به قصاص محکوم شد که قضات دیوان‌ عالی کشور حکم را نقص کرده و برای بررسی بیشتر به دادگاه بازگرداندند. به این ترتیب شهیر برای دومین بار در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران و به ریاست قاضی بابایی پای میز محاکمه ایستاد.

متهم به قتل که در زمان قتل کمتر از ۱۸ سال داشت، در تحقیقات گفت: روز حادثه با دوستم مقابل خانه‌مان نشسته بودیم که گل‌محمد سراغم آمد و گیر داد چرا آنجا نشسته‌ام. با دخالت دوستم دعوا تمام شد. او عصر با ۲ نفر دیگر از دوستانش مرا تنها در محل پیدا کردند و با تهدید و کتک به کوچه‌ای خلوت بردند.

وی ادامه داد: آنجا متوجه شدم او قصد تجاوز به من را دارد. برای رهایی از دستش با چاقویی که همراه داشتم، ضربه‌ای به او زدم. وقتی آنجا را ترک می‌کردم، حالش خوب بود. چند روز بعد دستگیر و متوجه مرگش شدم. باور کنید در دفاع از خودم این کار را کردم. او لباسم را از تنم درآورده بود و من فکر کردم خراشی روی بدنش انداختم.

سپس وکیل او به دفاع پرداخت و گفت: گل‌محمد بعد از زخمی شدن به خاطر اینکه مدرک شناسایی نداشته، به پزشک مراجعه نمی‌کند. به خانه عمویش رفته بود که چند ساعت بعد با بد شدن حالش او را به درمانگاه انتقال دادند.

۴ ـ ۵ ساعت زمان طلایی برای نجات جانش را تلف کرده بودند و همین باعث شد نتوانند او را احیا کنند. پزشکی‌ قانونی علت مرگ را خونریزی اعلام کرده، اما نگفته دیر اقدام کردن برای نجات جانش چقدر تاثیر داشته است. از سوی دیگر، شاهدان ماجرا که از دوستان مقتول هستند، گفته‌اند که او بعد از زخمی شدن با پای خودش محل را ترک کرده است که درخواست تحقیق و بررسی در این رابطه را دارم.

پس از دفاعیات متهم و وکیل مدافعش، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

کد خبر 1016748 منبع: جام جم

  • سوء قصد به یک پزشک به سفارش همسرش!

  • روایت هولناک پدر ملیکا از قتل او | این مرد را ملأعام اعدام کنید

  • درخواست مرد اعدامی از قاضی دادگاهش

  • پایان خونین دست‌درازی به پسر نوجوان

  • بزرگ‌ترین گردهمایی گیمرها در برج میلاد؛ هفت‌خان بازی آغاز شد

  • جشنواره بازی‌های رایانه‌ای آغاز شد

  • باید فرصت توافق با ایران را غنیمت بشمریم | ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ایران داخل تونل‌ها قرار دارند

  • پیغام حسن یزدانی به مربیان؛ به دلایل شخصی به تیم ملی نمی آیم

  • ناو «یو اس‌اس جرالد فورد» در خلیچ فارس به ناو آبراهام لینکلن ملحق می‌شود

  • تصمیم آخر در مذاکرات با ایران چه کسی می گیرد؟

  • چراغ سبز ۲ کشور همسایه به مذاکرات ایران و آمریکا

  • واکنش دفتر رئیس‌جمهور به کاندیدا نشدن پزشکیان در ۱۴۰۷

  • نصب دوربین‌های جدید ثبت تخلف در بزرگراه‌های پایتخت

  • آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد

  • اعترافی که از دهان ترامپ پرید و نقشه اش را لو داد

  • باید فرصت توافق با ایران را غنیمت بشمریم | ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ایران داخل تونل‌ها قرار دارند

  • جو بایدن بهتر از ترامپ بود | ابراز پشیمانی آمریکایی‌ها از رأی خود در انتخابات ۲۰۲۴

  • ادعای ترامپ درباره شرایط حمله نکردن به ایران | ببینید

  • رسیدن بزرگترین ناو هواپیمابر جهان به خاورمیانه حداقل یک هفته طول خواهد کشید

  • واکنش دفتر رئیس‌جمهور به کاندیدا نشدن پزشکیان در ۱۴۰۷

  • بهترین حریف تدارکاتی ایران قبل از جام جهانی | تکرار یک بازی بعد از ۴ سال

  • بازگشت این دو ستاره به پرسپولیس منتفی شد ترابی و اسماعیلی فر شاید دو سال دیگر

  • قلعه نویی انتخاب کرد؛ بازیکنان استقلال و پرسپولیس برای جام جهانی آمریکا

  • سوء قصد به یک پزشک به سفارش همسرش!

  • نجات جان بوکسور جوان از چوبه دار با شرطی عجیب

  • پرونده کلینیک معروف زیبایی در دادسرا | تبلیغات این کلینیک در فضای مجازی باعث فریب افراد زیادی شد