چرا آمریکا هرگز نمی‌تواند در خاک ایران نیرو پیاده کند؟

چرا آمریکا هرگز نمی‌تواند در خاک ایران نیرو پیاده کند؟

خواسته رییس‌ جمهور آمریکا و باند جنگ‌طلب ساکن کاخ سفید برای مراکز نفتی ایران و مستقر کردن نیروهای نظامی در این مناطق قطعاً قابل تحقق نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: به نظر می‌رسد ترامپ با استفاده از جنگ الکترومغناطیسی که در سواحل جنوب ایران به راه انداخته و بشدت درصدد دست یافتن به راهکاری برای کشف مراکز پدافندی کشورمان است، مایل است زمینه‌ای فراهم کند که بتواند بخش‌هایی از مراکز نفتی را به تسخیر درآورد و با مستقر کردن نیروهای نظامی در این مناطق دست برتر را برای گرفتن امتیازاتی از ایران داشته باشد.این خواسته رییس‌ جمهور آمریکا و باند جنگ‌طلب ساکن کاخ سفید قطعاً قابل تحقق نیست و آمریکا در این زمینه نیز مانند گذشته ناکام خواهد ماند. علت کاملا روشن است.

از میان دلایل متقن موجود در این زمینه به تشریح دو دلیل اکتفا می‌کنیم.اول اینکه جنوب ایران سابقه مقاومت دلیرانه در برابر تجاوزات متعدد بیگانگان از انگلیسی‌ها تا پرتغالی‌ها را در کارنامه خود دارد و تاریخ نشان داده که در هیچیک از موارد هرگز مردم این خطه حاضر به پذیرش سلطه بیگانگان نشدند و تمام تجاوزها با شکست مواجه شده‌اند.

علاوه بر این نمونه‌های تاریخی، جنگ ۸ ساله دهه ۶۰ که عوامل اجرایی آن صدام و حزب بعث عراق بودند ولی طراح آن آمریکا و حامیانش علاوه بر آمریکا مام قدرت‌های غربی و شرقی و سران ارتجاع عرب بودند علیرغم برخورداری از آن همه امکانات، تجهیزات و پول و حتی مزدوران اجاره‌ای از چند کشور، نتوانستند کاری از پیش ببرند و ایران برنده نهایی این جنگ شد. پایمردی مردم خطه جنوب و غرب و همراهی تاریخی مردم نقاط مختلف کشور باعث شد آن توطئه بزرگ بین‌المللی با شکست مواجه شود و ملت ایران پیروز میدان باشد.

دومین دلیل اینست که اینجا وطن مردم ایران است و نظامیان آمریکایی بیگانه‌هایی هستند که بدون هیچ انگیزه باطنی و فقط به دلیل فرمان مقامات نظامی و از روی اجبار تن به کاری می‌دهند که آن را قبول ندارند. کسانی که انگیزه دارند همواره بر افراد بی‌انگیزه غلبه می‌کنند. مهم‌تر اینکه مردم ایران از جنوب تا شمال و از غرب تا شرق اکنون با تمام وجود از آمریکای متجاوز که به زیرساخت‌ها حمله می‌کند و کشتار دانش‌آموزان و حمله به استراحتگاه سربازان جوان و تأسیسات آب شیرین‌کن و پل‌ها و تونل‌ها را در دستور کار خود دارد متنفرند و با تمام توان در برابر آن می‌ایستند.

کد مطلب 6894976

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سرایی: اقتدار ایران حاصل ایمان، مقاومت و وحدت ملی است

  • مدیرکل ارشاد لرستان از استاد «مجتبی امیری‌نژاد» عیادت کرد

  • «اسیر کلماکره» در مسیر جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

  • فردوسی پور حرفه‌ای نیست؛ افتخار مصاحبه با کسی که کنار کودک‌کش ایستاد!

  • خدمات فوری شهرداری به ۵۰ هزار خانواده آسیب‌دیده

  • معاملات حامل‌های انرژی در بازار سرمایه ایران آنلاین شد

  • چنشت در مسیر جهانی شدن؛ «سرزمین رنگ‌ها» چشم‌انتظار تکمیل زیرساخت‌ها

  • اصل‌نژادی: بی‌تفاوتی اجتماعی ریشه بسیاری از بحران‌های تاریخی است

  • بازگشایی موزه فرش عمارت ساعت تبریز تا یک ماه آینده

  • ورزشگاه میزبان ایران در جام جهانی تغییر حالت داد

  • آقای فردوسی‌پور شرافت داشته باشید

  • جزئیات حملات بامدادی دشمن آمریکا به شیراز

  • جوانسازی تخمک زنان برای کمک به درمان ناباروری

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • معامله باخدا درسحرگاه قدر؛مرزبانی که تشنه‌لب به قافله اباعبدالله پیوست

  • کاهش دما از امروز آغاز می‌شود؛ هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۱۰ استان

  • دومین کاپیتان از پرسپولیس جدا شد

  • احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب و غرب اصفهان

  • مدافع آلومینیوم اولین خرید استقلال شد

  • دو ستاره ایران در جمع برترین‌های آماری لیگ ملت‌های والیبال

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه