چه عواملی موجب افزایش غلظت آلاینده در هوای پایتخت شد؟ 

چه عواملی موجب افزایش غلظت آلاینده در هوای پایتخت شد؟ 

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وزش باد شدید و فعال شدن کانون‌های گرد و خاک در اطراف تهران موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه کریمی، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره اینکه منشأ ریزگردهای پایتخت کجاست؟، اظهار کرد: وزش باد شدید، فعال شدن کانون‌های گرد و خاک در اطراف تهران و استان‌های هم‌جوار موجب شکل‌گیری توده گرد و خاک و افزایش غلظت PM۱۰ به‌ویژه در ایستگاه‌های جنوب و جنوب شرقی شهر تهران شده است.

وی ادامه داد: تغییرات اقلیمی در بسیاری از نقاط دنیا منجر به خسارات فراوان و جدی به محیط زیست و شهرها شده است؛ ایران به دلیل واقع شدن در محدوده جغرافیایی که عمدتاً از بارش و منابع آبی محدودتری برخوردار است با شدت بیشتری از این پدیده متأثر شده است. در شرایط فعلی، اغلب نقاط کشور از جمله مناطق جنوب، جنوب غرب و بخش‌های وسیعی از مناطق شرقی و نواحی مرکزی نظیر استان‌های تهران، قم و البرز درگیر پدیده گردوغبار شده‌اند.

کریمی پیرامون این سوال که شهرداری چه اقداماتی می‌تواند در راستای کاهش و کنترل آن انجام بدهد، خاطرنشان کرد: هجوم ریزگردها در مقیاس شهری، استانی و فرامرزی در فصول گرم سال که عمدتاً شامل ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون می‌باشد ناشی از تغییرات اقلیمی بوده که طی سال‌های گذشته علاوه بر کم آبی و خشکسالی منجر به تشکیل کانون‌های تولید گرد غباراست. با توجه به مقیاس وسیع و منطقه‌ای این پدیده می‌توان به راهکارهای ملی و منطقه‌ای نظیر احیای رودخانه‌ها، تالاب‌ها و جلوگیری از خشک‌شدن آنها، مشارکت منطقه‌ای با کشورهای همسایه برای مقابله با کانون‌های فرامرزی ریزگردها و تثبیت شن‌های روان اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران همچنین گفت: توسعه پوشش گیاهی مناسب، کاشت گیاهان مقاوم، ایجاد کمربند سبز در اطراف شهرهای آلوده، مدیریت صحیح آب، جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز و کنترل ساخت‌وسازهای غیراصولی در اطراف تهران از جمله راهکارهای میان مدت و دراز مدت به شمار می‌آید.

کد خبر 6523379

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • خدمت رسانی به نخبگان در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد

  • دستگیری ٢ نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول

  • روایت تلخ رئیس اورژانس تهران از شهادت مادر دو کودک توسط رژیم صهیونیستی

  • در سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان چه گذشت؟

  • دو نماینده کردستان به تیم ملی گلبال جوانان دعوت شدند

  • چه عواملی موجب افزایش غلظت آلاینده در هوای پایتخت شد؟

  • پیروزی بالاترین وعده الهی برای مسلمانان و ملت‌های آزاده است

  • برگزاری راهپیمایی جمعه خشم در سراسر استان گیلان

  • استقلالی ها تست پزشکی دادند

  • کشف ۱۳ هزار قلم لوازم خانگی قاچاق در تهران

  • عملیات پیچیده مقاومت در غزه؛ ۲۰ صهیونیست کشته و زخمی شدند

  • چهره نتانیاهو بعد از شنیدن خبر تارومار شدن نظامیان صهیونیست در غزه+عکس

  • نخستین واکنش گردان القسام به تارو مار شدن صهیونیست ها در شمال نوار غزه

  • دیدار نتانیاهو و ترامپ تحت الشعاع حادثه امنیتی در شمال نوار غزه

  • نتانیاهو جلسه با ویتکاف را درپی حادثه امنیتی شمال غزه نیمه تمام گذاشت

  • واکنش تل‌آویو به یک عملیات پیچیده و دقیق در شمال غزه

  • لاوروف: آماده دریافت اورانیوم از ایران وتبدیل به سوخت نیروگاهی هستیم

  • همسر شهید نیما رجب‌پور از روز حمله گفت؛ تماس گرفت که نترسید اما …

  • یاراحمدی: تا نیمه اول سال ۲ میلیون نفر از اتباع را تعیین تکلیف می‌کنیم

  • «قهرمان ما» کنار ما است!

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴