نسبت به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه دشمن درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی است، گفت: وحدت و انسجام ملی دشمن را وادار به عقب نشینی می‌کند.

احمد مطهری اصل

به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه سیاسی نماز جمعه تبریز با بیان اینکه دشمن پروژه سه وجهی آشوب، تهدید نظامی و مذاکره را علیه کشورمان اجرایی کرده و درصدد ایجاد تفرقه بین مردم و مسوولان است، گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخی به آشوبگران بود و معادلات دشمن را که درصدد ناامید کردن مردم از انقلاب بودند به هم ریخت .

وی با بیان اینکه نسبت به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم چرا که اعتمادی به امریکا و اسرائیل نداریم، اظهارکرد: ما می خواهیم صلح طلبی خود را به دنیا ثابت کنیم .

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی قوی ترین نیروی منطقه است و اگر اراده کند پاسخ دشمنان را خواهد داد .

قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز نقطه عطف انقلاب اسلامی بود

وی با اشاره به فرارسیدن ۲۹ بهمن سالروز قیام تاریخی مردم تبریز گفت: قیام مردم تبریز نقطه عطفی برای پیروزی انقلاب اسلامی بود و همچنان که رهبری فرمودند: تبریزی ها به موقع خروج کردند.

حجت الاسلام مطهری اصل از دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب به مناسبت این واقعه تاریخی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: دعاهای رهبری مشمول مردم انقلابی استان شود .

عذرخواهی امام جمعه تبریز از مردم استان

امام جمعه تبریز با بیان اینکه دهه فجر امسال طرح های تاثیرگذاری در استان افتتاح و کلنگ زنی شد، گفت: با توجه به ظرفیت بخش خصوصی انتظار بیشتری می رود و خدمات باید متناسب با جایگاه استان باشد .

وی از طرف خود و مسوولان به جهت اینکه خدمات انجام شده در شان و شایسته مردم استان نبوده است عذرخواهی کرد .

مبادا دغدغه معیشت روزه داری را با مشکل مواجه کند

وی در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز نظارت بیشتر بر بازار و تامین نیازهای عمومی را ضروری دانست و گفت: دغدغه معیشت مردم نباید روزه داری را با مشکل مواجه کند.

کد خبر 1016652 منبع: ایرنا

  • دو چهره شاخص اصلاح‌طلب آزاد شدند

  • اقدامات اروپا در معرفی سپاه به عنوان گروه تروریستی فراموش نخواهد شد | با وجود همه گلایه‌ها و اعتراضات ملت دست دشمن را به خوبی خواند

  • نسبت به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم

  • شعار مرگ بر آمریکا متوجه مردم این کشور نیست | ملت ایران با مردم آمریکا مشکلی ندارند

  • جمهوری اسلامی به لحاظ مردمی بودن، در دنیا بی‌نظیر است | تشکر مقام معظم رهبری از مردم نمایانگر خشنودی امام زمان (عج) است

  • دروغ بزرگ علیه ستاره ایرانی؛ فیفا چنین اجازه‌ای را به قائدی نمی‌دهد!

  • واکنش هرتزوگ به مداخله ترامپ برای عفو نتانیاهو

  • تلاش مرموز برای ملاقات با ستاره استقلال در امارات| چه کسانی به دنبال رستم بودند؟

  • ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور | وزش باد شدید در راه است| شمال ۱۲ درجه گرم می‌شود

  • سیگنال‌های هشدار به کاخ سفید | ببینید

  • پاسخ ترامپ به سوالی درباره زمان گفت و گو با ایران

  • چرا بازار رمزارز برای سرمایه‌گذاران ایرانی پرریسک‌تر است؟ | سقوط ۵۰ درصدی بیت‌کوین در ۴ ماه

  • پیغام حسن یزدانی به مربیان؛ به دلایل شخصی به تیم ملی نمی آیم

  • دو چهره شاخص اصلاح‌طلب آزاد شدند

  • پاسخ ترامپ به سوالی درباره زمان گفت و گو با ایران

  • چراغ سبز ستاره استقلال برای رفتن به تراکتور + عکس | انتقال مهم برای تبریزی ها

  • چراغ سبز ۲ کشور همسایه به مذاکرات ایران و آمریکا

  • ورود سامانه جدید بارشی از غرب کشور | پیش بینی وضعیت هوا امروز جمعه در کشور

  • ناوهای آمریکایی جدید به خلیج فارس اعزام می شوند؟

  • تغییر جهت نرخ طلا و نقره

  • هشدار درباره بارش برف و باران

  • انسداد آزادراه قزوین-رشت