من را برگردانید استقلال؛ نمی‌خواهم دردسر ایجاد کنم

در شرایطی که چند هفته قبل نازون از قطع همکاری خود با استقلال خبر داد، حالا در یک گفتگوی تازه مدعی شده که آماده حضور مجدد در تمرینات آبی‌پوشان است.

نازون

به گزارش همشهری آنلاین داکنز نازون در حالی همچنان دور از تمرینات استقلال به سر می‌برد که اختلاف مالی او با باشگاه و مشخص نشدن شرایط بازگشتش به ایران، نگرانی‌هایی را درباره احتمال شکل‌گیری یک پرونده تازه در فیفا به وجود آورده است. مهاجم اهل هائیتی آبی‌ها تأکید دارد که قصد ایجاد دردسر برای استقلال را ندارد و همچنان خواهان فرصتی برای اثبات توانایی‌هایش در ترکیب این تیم است.

نازون مدعی است طی یک ماه گذشته بارها خواستار دریافت مطالبات خود شده، اما باشگاه بخشی از مبلغ موردنظر او را نپذیرفته و پرداخت قسمت دیگری از آن را به زمان حضورش در تهران موکول کرده است. در همین حال، هنوز اقدامی برای دریافت ویزا و تهیه بلیت این بازیکن انجام نشده و ادامه این بلاتکلیفی می‌تواند اختلاف میان دو طرف را به شکایتی تازه و تبعات انضباطی بیشتر برای استقلال منجر کند. این در شرایطی است که مهاجم خارجی آبی‌ها چندی پیش با انتشار یک استوری، اعلام کرد از استقلال جدا شده است اما در ادامه با انتشار یک استوری دیگر، از عدم پرداخت مطالباتش گلایه کرد.

این مهاجم با وجود شرایط پیش‌آمده، از تمایل خود برای بازگشت به استقلال و کار زیر نظر کادر فنی جدید سخن گفته است. نازون که اعتقاد دارد در فصل گذشته فرصت کافی برای نمایش کیفیت واقعی خود به دست نیاورد، در گفت‌وگو با آوای استقلال درباره مطالباتش، احتمال شکایت به فیفا، اتفاقات فصل قبل و انگیزه‌اش برای ادامه حضور در جمع آبی‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

نازون درباره شرایط خود گفت: «اگر تا نیم‌فصل حکم صادر شود، دو پنجره دیگر استقلال بسته می‌شود. من به خاطر هواداران این تیم هرگز به خودم اجازه نمی‌دهم برای استقلال دردسر ایجاد کنم.»

او با اشاره به بلاتکلیفی یک ماه اخیر خود ادامه داد: «یک ماه است می‌گویم مطالباتم را پرداخت کنید، اما می‌گویند این مطالبات را قبول نداریم. درباره بخش باقی‌مانده هم می‌گویند در تهران پرداخت می‌کنیم. درباره ویزا و بلیت هم صحبتی نمی‌شود و من همچنان بلاتکلیف مانده‌ام.»

مهاجم اهل هائیتی استقلال درباره فصل گذشته نیز گفت: «شرایط خوب نبود و حواشی زیادی در کادر فنی داشتیم. به دلایلی کمتر بازی می‌کردیم و اجازه نمی‌دادند عملکرد خودمان را نشان بدهیم. با این حال مقایسه عملکردم در تیم ملی هائیتی و استقلال فصل گذشته، همه چیز را به خوبی مشخص می‌کند.»

نازون در پایان با اشاره به انگیزه‌اش برای ادامه کار در استقلال گفت: «امسال آماده بودم که بیایم و به هواداران استقلال نشان بدهم چه کیفیتی دارم. اگر برگردم، خودم را با کادر جدید ثابت می‌کنم. فقط فرصت می‌خواهم تا جایگاهم را به دست بیاورم.»

کد خبر 1059603

  • گزینه اول نقل و انتقالات: من را به پرسپولیس بفروشید | لژیونری که دیگر به تمرین تیمش نرفت

  • پیغام تارتار: گزینه من را بخرید و بازیکن پرسپولیس را بفروشید | خرید مهم سرخ‌ها در آستانه نهایی شدن

  • دعوای بیرانوند و شجاع؛ اتفاقی که باعث اخراج ربیعی شد

  • پیغام پرسپولیس به رقیب مدعی؛ با ۶۰ میلیارد بازیکن‌مان برای شما

  • به این پرسپولیسی تذکر دادم ادبیاتش را درست کند | بزرگتر از رضاییان هم رفته اتفاقی نیفتاده است

  • منیرالحدادی بمب تراکتور و نکونام است؟ | تصمیم نهایی ستاره استقلال

  • درخواست تارتار؛ ابرقویی را بدهید، هافبک رقیب را بگیرید | جایگزین محمد قربانی در لیست پرسپولیس

  • استوری معنادار بهنوش بختیاری درباره ایران | عکس

  • ایمان انوری به شهادت رسید+ عکس و جزئیات

  • پیکر سوخته حمیدرضا رجب‌زاده اطراف تهران کشف شد

  • فوری؛ دیدار پزشکیان با آیت الله سیدمجتبی خامنه ای + جزئیات

  • اخراج بالاتر از ۲۰ ساله ها از خیابان ها + اینفوگرافیک

  • یک خبر جدید از محسن تنابنده و پایتخت ۸

  • حالا که کره شمالی به روسیه کمک می‌کند، کره جنوبی هم به کمک ما بیاید!

  • پیشنهاد بی‌سابقه به ایران برای بازگشایی تنگه هرمز | پیروزی بزرگ تهران در نبرد تنگه هرمز

  • حزب‌الله: فورا اقدام کنید | واکنش شدیداللحن به گستاخی اخیر اسرائیل

  • گزینه اول نقل و انتقالات: من را به پرسپولیس بفروشید | لژیونری که دیگر به تمرین تیمش نرفت

  • ماجرای یک هنجارشکنی در جمعه بازار پروانه + ویدئو

  • تنها توافقی که با ایران در در دسترس است، یک توافق وحشتناک و بسیار بد است

  • بساط شمشیرفروش‌های تهران در دوران قاجار + عکس

  • پیغام تارتار: گزینه من را بخرید و بازیکن پرسپولیس را بفروشید | خرید مهم سرخ‌ها در آستانه نهایی شدن

  • دعوای بیرانوند و شجاع؛ اتفاقی که باعث اخراج ربیعی شد

  • پیغام پرسپولیس به رقیب مدعی؛ با ۶۰ میلیارد بازیکن‌مان برای شما

  • رفیق دیروز الجولانی، رقیب امروز نتانیاهو