کره شمالی: رزمایش آمریکا و کره جنوبی، تمرین جنگ تهاجمی است

کره شمالی: رزمایش آمریکا و کره جنوبی، تمرین جنگ تهاجمی است

وزارت امور خارجه کره شمالی با «تهاجمی» خواندن رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی، موسوم به سپر آزادی اولچی (Ulchi Freedom Shield)، اعلام کرد این رزمایش نه یک مانور دفاعی، بلکه تمرینی برای جنگ علیه پیونگ‌یانگ است و کره شمالی برای پاسخ به آن آمادگی دارد.

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه کره شمالی روز جمعه رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی موسوم به «اولچی فریدام شیلد» را تمرینی برای جنگ تهاجمی توصیف کرد و هشدار داد که پیونگ‌یانگ برای واکنش به این رزمایش آمادگی دارد.

بنا بر روایت ایرنا، این رزمایش ۱۰ روزه از ۱۷ آگوست (26مرداد) آغاز می‌شود و انتظار می‌رود ده‌ها هزار نیروی نظامی از آمریکا، کره جنوبی و چند کشور دیگر در آن شرکت کنند.

وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) منتشر کرد، اعلام کرد: «آمریکا اعلام کرده است که رزمایش پیش‌رو با رزمایش‌های پنج سال گذشته تفاوت دارد و هدف آن تقویت توانایی جنگیدن بر اساس ویژگی‌های جدید جنگ‌های مدرن است. این موضوع نشان می‌دهد که واشنگتن در حال تکمیل آمادگی برای رویارویی نظامی با کره شمالی است.»

در این بیانیه آمده است که توصیف این رزمایش به عنوان مانوری سالانه و دفاعی با واقعیت همخوانی ندارد و این تمرین در حقیقت «تمرین جنگ تهاجمی» علیه جمهوری دموکراتیک خلق کره است.

این رزمایش در شرایطی برگزار می‌شود که تنش‌ها در شبه‌جزیره کره افزایش یافته و همکاری‌های نظامی میان آمریکا، کره جنوبی و ژاپن گسترش یافته است.

پیونگ‌یانگ مدعی است این همکاری‌ها در حال تبدیل شدن به یک «ائتلاف هسته‌ای» است و تقویت توان نظامی کره جنوبی و ژاپن تهدیدی مضاعف برای امنیت شبه‌جزیره کره محسوب می‌شود.

۳۱۲

کد مطلب 2260168

  • طلایین
  • تولد یک ملت در آشوب: روایتی از استقلال و تقسیم پاکستان

    تولد یک ملت در آشوب: روایتی از استقلال و تقسیم پاکستان

  • کره شمالی: رزمایش آمریکا و کره جنوبی، تمرین جنگ تهاجمی است

    کره شمالی: رزمایش آمریکا و کره جنوبی، تمرین جنگ تهاجمی است

  • نبیه بری: کلید ثبات لبنان در ملزم کردن اسرائیل به توقف تجاوزاتش است

    نبیه بری: کلید ثبات لبنان در ملزم کردن اسرائیل به توقف تجاوزاتش است

  • مقام روس: منطق واشنگتن در تنگه هرمز قابل درک نیست

    مقام روس: منطق واشنگتن در تنگه هرمز قابل درک نیست

  • چگونه جنگ ترامپ به فاجعه محیط زیستی برای خلیج فارس تبدیل شد / ۳ دهه جنگ زیست‌بوم منطقه را در معرض خطر نابودی قرار داده‌است

    چگونه جنگ ترامپ به فاجعه محیط زیستی برای خلیج فارس تبدیل شد / ۳ دهه جنگ زیست‌بوم منطقه را در معرض خطر نابودی قرار داده‌است

  • اکسیوس: ترامپ از نتانیاهو در انتخابات حمایت نخواهد کرد / سکوت کاخ سفید در آستانه انتخابات ۶ آبان / رقبا درخواست کردند واشنگتن بی‌طرف بماند

    اکسیوس: ترامپ از نتانیاهو در انتخابات حمایت نخواهد کرد / سکوت کاخ سفید در آستانه انتخابات ۶ آبان / رقبا درخواست کردند واشنگتن بی‌طرف بماند

  • بازی تاج و تخت: نسخه ۲۰۲۸ / چه کسی جانشین ترامپ خواهد شد؟

    بازی تاج و تخت: نسخه ۲۰۲۸ / چه کسی جانشین ترامپ خواهد شد؟

  • واکنش‌ها به سفر جنجالی پوتین به جزیر مورد مناقشه با ژاپن

    واکنش‌ها به سفر جنجالی پوتین به جزیر مورد مناقشه با ژاپن