پاکمهر: حمایت ویژه از اقتصاد دیجیتال خراسان شمالی ضروری است

پاکمهر: حمایت ویژه از اقتصاد دیجیتال خراسان شمالی ضروری است

بجنورد- رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با تأکید بر ظرفیت‌های استان در حوزه فناوری، خواستار حمایت وزارت ارتباطات از توسعه زیرساخت‌های اقتصاد دیجیتال و راه‌اندازی مرکز اقتصاد دیجیتال شد.

به گزارش خبرنگار مهر سید محمد پاکهر پیش از ظهر شنبه در نشست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بانخبگان وفعالین حوزه فاوا که در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، با تأکید بر نقش راهبردی زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه اقتصادی، آموزشی، اجتماعی و فرهنگی کشور، خواستار حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از طرح‌های توسعه‌ای و فناورانه استان شد.

پاکمهر افزود: زیرساخت‌های ارتباطی امروز به عنوان زیربنای بسیاری از حوزه‌های اقتصادی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و حتی مدیریت بحران و جنگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به نقش زیرساخت‌های ارتباطی در دوران شیوع کرونا افزود: در آن دوران، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی زمینه استمرار فعالیت نظام آموزشی کشور و اجرای برنامه‌هایی مانند «شاد» را فراهم کرد و امروز نیز اقتصاد دیجیتال بر همین زیرساخت‌ها استوار است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با بیان اینکه توجه به وزارت ارتباطات در واقع حمایت از بسیاری از بخش‌های دیگر کشور است، گفت: نباید این وزارتخانه را نادیده گرفت یا نقش آن را کمرنگ دید؛ چراکه زیرساخت ارتباطی پایه و بستر فعالیت بسیاری از دستگاه‌ها و بخش‌های اقتصادی و اجتماعی است.

پاکمهر در ادامه دو درخواست مشخص را از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و با حمایت وزارت ارتباطات، زمینه ایجاد یک مرکز مناسب برای توسعه اقتصاد دیجیتال در خراسان شمالی فراهم شود.

وی افزود: ظرفیت قانونی و منابع لازم برای اجرای این طرح وجود دارد و انتظار می‌رود با دستور وزیر، شرکت مخابرات ایران نیز در کنار مرکز رشد استان قرار گیرد تا زمینه ساخت و راه‌اندازی این مرکز فراهم شود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی راه‌اندازی مرکز اقتصاد دیجیتال را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سفر وزیر ارتباطات به استان عنوان کرد و گفت: این اقدام می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فعالیت شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و خلاق و ایجاد فرصت‌های جدید برای جوانان استان باشد.

پاکمهر همچنین با اشاره به اهمیت صندوق پژوهش و فناوری استان، خواستار تقویت منابع این صندوق برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور شد و اظهار کرد: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان برای توسعه فعالیت‌های خود چشم امید به حمایت‌های صندوق پژوهش و فناوری دارند.

وی پیشنهاد کرد شرکت مخابرات ایران با مشارکت در افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری، زمینه تقویت ظرفیت تسهیلاتی و اعتباری آن را فراهم کند و افزود: سرمایه‌گذاری در این صندوق در نهایت به حمایت از جوانان و شرکت‌هایی منجر خواهد شد که با تلاش و ظرفیت بالا در حوزه فناوری فعالیت می‌کنند.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در پایان ابراز امیدواری کرد با حمایت وزیر ارتباطات، این دو مطالبه در استان محقق شود و زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اقتصاد دیجیتال و فعالیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خراسان شمالی بیش از پیش فراهم شود.

کد مطلب 6917020

  • وزیر ارتباطات از نمایشگاه دستاوردهای فاوا در خراسان شمالی بازدید کرد

  • وزیر ارتباطات با خانواده شهید امیربهادر مایوان دیدار کرد

  • هاشمی: تلاش دشمن برای قطع ارتباط جزایر در جنگ تحمیلی ناکام ماند

  • وزیر ارتباطات به مقام شهید گمنام بجنورد ادای احترام کرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حق پرستاری افراد دارای اوتیسم ۹۰ درصد افزایش یافت

  • استقلال در مسیر یک شروع قدرتمند/ برتری آبی‌ها در شاخص‌های کلیدی

  • اختلافات در فوتبال آسیا بر سر آینده فیفا بالا گرفت

  • دیزنی به شکل رسمی اعلام کرد: «زوتوپیا ۳» ساخته می‌شود

  • اپل برای کاربران در ۱۱۰ کشور پیام هشدار فرستاد

  • مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی خراسان رضوی معرفی شد

  • نماینده ورزقان: صرفه‌جویی در مصرف سوخت در شرایط فعلی یک ضرورت است

  • هاآرتص: توافق مکه به کانال ارتباط مستقیم با ایران تبدیل می‌شود

  • شاعر پیشکسوت چهارمحال ‌و بختیاری درگذشت

  • جزییات برنامه تیم ملی والیبال ایران قبل از اعزام به قهرمانی آسیا

  • کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ فردا شارژ می‌شود

  • عقب‌نشینی کاخ سفید از لاف‌زنی ترامپ درباره تنگه هرمز

  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره درج قیمت روی بسته‌بندی دارو

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز شنبه ۲۴ مرداد منتشر شد

  • محبوبی: تصادفات جاده ای در آذربایجان غربی ۳۹ مصدوم و ۲ قربانی گرفت

  • توقیف خودروی متخلف پس از انجام حرکات خطرآفرین در کیانپارس اهواز

  • رونمایی از سه ستاره جوان کشتی ایران برای کسب مدال طلای جهان

  • یاری: حضور ۱۳ تیم در لیگ کشتی قطعی است/ ملی‌پوشان فعلاً در لیگ نیستند

  • والیبالیست باید متناسب با جایگاهش پول بگیرد/ ژاپن شکست‌دادنی است

  • کارگران به پیامک تامین اجتماعی دقت کنند؛ ماجرای فرار بیمه‌ای

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه