دستور استاندار تهران برای تسریع در پروژه‌های عمرانی مهرآباد

دستور استاندار تهران برای تسریع در پروژه‌های عمرانی مهرآباد

دماوند- استاندار تهران با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای رفع مشکلات روستاها گفت: مردم باید احساس کنند که مسئولان در میدان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در دوازدهمین سفر شهرستانی خود با همراهی جمعی از مسئولان استانی، با حضور در مسجد جامع علی بن ابیطالب (ع) روستای مهرآباد دماوند، ضمن دیدار با اهالی این منطقه، به بررسی مسائل و دغدغه‌های ساکنان پرداخت.

معتمدیان با اشاره به مشکلات ساختاری و تداخلات قانونی که موجب کندی در روند خدمات‌رسانی می‌شود، اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، مشکلات منطقه مهرآباد دماوند با جدیت پیگیری خواهد شد و نباید اجازه داد این مسائل مانعی برای خدمت‌رسانی به مردم باشند.

وی با بیان اینکه در چند ماه گذشته مطالعات کارشناسی در شورای استان صورت گرفته است، افزود: موضوع تقسیمات کشوری و بررسی وضعیت سیاسی منطقه در دستور کار قرار گرفته و در صورت فراهم بودن شرایط، اقدامات اجرایی در این زمینه آغاز خواهد شد.

استاندار تهران با اشاره به لزوم مشارکت دستگاه‌های اجرایی در حل مشکلات زیرساختی مناطق، تصریح کرد: حل مسائل تنها بر عهده شهرداری‌ها نیست و لازم است با بسیج منابع استانی و مشارکت همه‌جانبه، اقدامات مؤثر و ترکیبی در مهرآباد دماوند اجرا شود.

معتمدیان یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم این منطقه را بهبود دسترسی عنوان کرد و گفت: موضوع واگذاری پروژه‌ها به پیمانکار، زمان‌بندی اجرای طرح‌ها و تأمین اعتبارات مورد نیاز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به برخی موانع ناشی از قوانین منابع طبیعی، خاطرنشان کرد: بخش زیادی از مشکلات ناشی از نبود تصمیم‌گیری‌های قاطع است نه کمبود قانون. در صورتی که دستگاه‌ها ساختار خود را بر اساس نیازهای مردم بازنگری کنند، بسیاری از مسائل قابل حل خواهد بود.

استاندار تهران همچنین از همراهی شوراها و نمایندگان مردم تقدیر کرد و گفت: چنانچه نیاز به تخصیص منابع برای طرح‌های اولویت‌دار وجود داشته باشد، با تمام توان پیگیری خواهد شد چراکه مردم باید به‌طور ملموس احساس کنند که مسئولان در کنار آن‌ها هستند.

در پایان این دیدار، معتمدیان از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین زحمتکش، امام جماعت منطقه، و دیگر مسئولان محلی در پیگیری مطالبات مردمی قدردانی کرد.

کد خبر 6523942

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • حضور بانوان در همایش زینبیون پاسخی قاطع به توطئه‌های دشمنان است

  • دستور استاندار تهران برای تسریع در پروژه‌های عمرانی مهرآباد

  • تشییع نمادین شهدای کربلا در اردبیل انجام شد

  • خانواده ها نباید دغدغه ثبت نام فرزندان خود در مدارس را داشته باشند

  • بانوان انقلابی خط مقدم جبهه فرهنگی و رسانه‌ای هستند

  • اجرای بیمه سهام تصویب شد

  • اجتماع زینبیون در شفت برگزار شد

  • اجتماع زینبیون در شهر بندرعباس

  • تلاش فدراسیون هندبال برای اعزام تیم دختران نوجوان به مسابقات آسیا

  • زنان معماران ایران نوین و پیشران جهاد اجتماعی هستند

  • چرا تلفات صهیونیست‌ها در جنگ غزه افزایش یافته است؛ بررسی ۴ مؤلفه اصلی

  • هک کامل «ایران اینترنشنال»؛ دسترسی هکرهای حنظله به اطلاعات داخلی

  • اسرائیل دیفنس: ایران پالایشگاه حیفا را ویران کرده است

  • از فراخوان برای خدمت تا طرح پلیس برای شناسایی مشمولان غایب

  • همسر شهید نیما رجب‌پور از روز حمله گفت؛ تماس گرفت که نترسید اما …

  • ماسه‌بادی؛ گنج فراموش‌شده‌ زیر پای جوانان سیستان

  • بقایی: ادعاهای ترامپ کذب است

  • اعلام زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ به زودی

  • کشف سیستم‌های جاسوسی و شنود رژیم صهیونیستی در غزه

  • وزارت خارجه در حال بررسی درخواست آمریکایی ها برای ادامه مذاکرات است

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴