Kolidor Free Blog

ببینید| امام زمان(عج) غایب نیست؛ «ما غایبیم»

ببینید| امام زمان(عج) غایب نیست؛ «ما غایبیم»

ببینید| امام زمان(عج) غایب نیست؛ «ما غایبیم»

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به سلام‌هایی که برای لحظه‌لحظه حالات امام زمان(عج) در دعاها آمده است، تأکید می‌کند که غیبت به معنای نبودن امام نیست؛ بلکه این ماییم که از حضور و درک او غافلیم.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، ما گاهی ـ معاذالله ـ تصور می‌کنیم امامی غایب است و از فاصله‌ای دور فقط نظاره‌گر امور است؛ در حالی که چنین برداشتی درست نیست. حقیقت این است که «ما غایبیم، نه او». کسی که می‌بیند، می‌داند و در امور نقش‌آفرینی می‌کند، غایب نیست؛ این ما هستیم که از حضور او فاصله داریم و درک لازم از این حضور را نداریم.

تمام دعاها و سلام‌هایی که برای وجود مبارک امام زمان(عج) وارد شده، برای چیست؟ چرا در دعاها به همه حالات حضرت سلام می‌کنیم؟ «السّلام علیک حین تَقراءُ و تُبیّن، السّلام علیک حین تَقوم و تَقعُد»؛ سلام بر تو هنگامی که می‌خوانی و تبیین می‌کنی و سلام بر تو آن زمان که برمی‌خیزی و می‌نشینی.

این تعابیر چه معنایی دارد؟ کسی را که برای لحظه‌لحظه حالاتش سلام می‌فرستیم، نمی‌توان غایب به معنای نبودن و بی‌خبر بودن دانست.

«غیبت» در حقیقت برای ماست؛ چراکه نه توان درک آن حضور را داریم و نه خود در جایگاه حضور حقیقی قرار گرفته‌ایم. کسی که به ما سفارش شده است به تمام حالات او سلام بفرستیم، نمی‌تواند غایب باشد.

[آیت‌الله عبدالله جوادی آملی]

کد مطلب 2270559

  • ببینید| امام زمان(عج) غایب نیست؛ «ما غایبیم»

    ببینید| امام زمان(عج) غایب نیست؛ «ما غایبیم»

  • ۴ رفتار خطرناک که آرامش زندگی مشترک را نابود می‌کند

    ۴ رفتار خطرناک که آرامش زندگی مشترک را نابود می‌کند

  • قرآن راز آدم‌هایی را فاش می‌کند که با بخشیدن، ثروتمندتر می‌شوند!

    قرآن راز آدم‌هایی را فاش می‌کند که با بخشیدن، ثروتمندتر می‌شوند!

  • راز آفرینش از نگاه حضرت زهرا(س)؛ خداوند جهان را برای چه آفرید؟

    راز آفرینش از نگاه حضرت زهرا(س)؛ خداوند جهان را برای چه آفرید؟

  • مرز باریک خودافشاگری و حیا؛ جوان امروز در ترازوهای مدرن ارتباطی

    مرز باریک خودافشاگری و حیا؛ جوان امروز در ترازوهای مدرن ارتباطی