عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: مقاومت در عراق نیز وضعیت مطلوب تری نسبت به قبل دارد و قابل قیاس با قبل نیستند؛ همچنین در یمن هم مقاومت شرایط مطلوبی دارد و توانسته است با محاصره دریایی، آمریکا را تهدید کند ضمن اینکه باید توجه داشت جبهه ای مثل سوریه را از دست داده ایم اما بقیه جریان مقاومت در قوی ترین شرایط خود قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی خضریان با اشاره به شرایط کنونی جبهه مقاومت گفت: هیچ زمانی به اندازه امروز جبهه مقاومت قوی نبوده و با وجود شهادت بزرگانی مثل سید حسن نصرالله مقاومت قوی تر از هر زمان دیگری است و تعداد عملیات حزب الله علیه رژیم صهیونیستی قابل قیاس با گذشته نیست.
به روایت خانه ملت، وی افزود: مقاومت در عراق نیز وضعیت مطلوب تری نسبت به قبل دارد و قابل قیاس با قبل نیستند؛ همچنین در یمن هم مقاومت شرایط مطلوبی دارد و توانسته است با محاصره دریایی، آمریکا را تهدید کند ضمن اینکه باید توجه داشت جبهه ای مثل سوریه را از دست داده ایم اما بقیه جریان مقاومت در قوی ترین شرایط خود قرار دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: ما حتما باید تضعیف مقاومت در جبهه سوریه را جبران کنیم که باید به عوامل موثر در آن در جای خود پرداخت اما مابقی جریان مقاومت در قوی ترین دوران خود در تاریخ به سر می برد و ما باید با این باور، به فکر ارتقا نیز باشیم.
۳۱۲۱۶
کد مطلب 2261718
-
دختران سردار باقری در مراسم روز خبرنگار در مجلس/ تصویر فرشته شهید در مقابل دیدگان خواهر
-
عضو کمیسیون امنیت ملی: شرایط مقاوت در یمن مطلوب است/ جبهه ای مثل سوریه را از دست داده ایم اما…
-
فعال سیاسی نزدیک به قالیباف: اگر از جناح تندرو در مورد تفاهم اسلامآباد بپرسیم، عینا همان عبارات مدنظر دشمن را میگویند
-
جزئیات آمار خسارتهای واحدهای تولیدی و صنفی در جریان جنگهای اخیر/ نماینده مجلس: به هیچیک از واحدهای آسیب دیده تسهیلاتی پرداخت نشده است
-
توضیح رسانه رسمی مجلس درباره «طرح مقابله با نفوذ»؛ تصویب کلیات به معنی تصویب نهایی تمام مواد و احکام این طرح نیست
-
ماجرای نامه کارشناسان به دفتر رهبر شهید/ متکی: جمهوریخواهان در سال ۲۰۱۹ به حرف امام شهید رسیدند که آمریکا در حال افول است/ ۹۰ روز سختی پیش رو داریم
-
فعال سیاسی نزدیک به قالیباف: اگر از جناح تندرو در مورد تفاهم اسلامآباد بپرسیم، عینا همان عبارات مدنظر دشمن را میگویند
-
روایت فرمانده نیروی هوایی ارتش از عملیات موفق این نهاد نظامی با آغاز جنگ ۴۰ روزه/ با همان هواپیماهای دوران جنگ ایران و عراق در این جنگ جنگیدیم
-
عزیز جعفری: امام شهید تأکید داشتند «یک حکومت بریده از مردم نمیتواند کاری کند»
-
تصمیم مسعود/ عارف: رئیسجمهور تصمیم گرفته پرونده فیلترینگ بسته شود!
