ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

زندی

دانیال ایری در انتقالی پر کش و قوس در نهایت به پرسپولیس پیوست. آن هم در شرایطی که بلافاصله بعد از حضور در جام جهانی، در حالی که صحبت از انتقالش به استقلال بود، او در قائمشهر معارفه شد. بلافاصله باشگاه‌های بزرگ برای جذب او اقدام کردند و همین نیز علت مطرح شدن اخبار متناقض از سرنوشت این بازیکن بود. در نهایت هم با پیوستنش به جمع قرمزهای تهرانی، یک پرونده مهم نقل و انتقالاتی بسته شد.

حالا شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید در پاسخ به مشتریان دانیال کمی لجبازی هم کرده است. او در این باره گفت: «تمام ایران هم برای دانیال و کسری حرف زدند اما استرس نداشتم چون کارم را درست انجام داده بودم و خوشحالی طرفداران نساجی برایم مهم است. ناراحتی استقلال و پرسپولیس و سپاهان برایم مهم نیست چون باید فقط برای موفقیت نساجی قدم بردارم.»

او از چند تیم ایرانی و عربی به عنوان مشتریان ایری نام برد:
«دانیال ایری که او را حدود 9 ماه پیش خریده بودم از استقلال پیشنهاد داشت، از شباب الاهلی پیشنهاد داشت، لیگ نخبگان و خارج از کشور پیشنهاد داشت، از پرسپولیس پیشنهاد داشت و شاید در جام ملتها جزو نفرات اصلی تیم ملی باشد. همه خواهانش بودند و دوست داشتند با این جوسازی کاری کنند که من او را راحت‌تر بدهم. هر بار که جوسازی کردند، من بیشتر لج کردم و به آنها بازیکن ندادم. شاید در دیگر تیم‌هایی که بودم هوادار نبود که پشتم باشد اما اینجا نساجی است و کسی نمی‌تواند از من زیاده خواهی کند.»

زندی این را هم گفت که کسری طاهری و دانیال به ماندن در نساجی تمایل داشته‌اند:
«دانیال و کسری خیلی دوست داشتند در نساجی بمانند و این برایم عجیب بود. خود کسری در روزهای آخر واقعا ناراحت بود. من اگر دنبال درآمدزایی بودم همان شمس آذر می‌ماندم. به اینجا آمدیم تا تیم قوی بسازیم و نیاز به زمان داریم. منچسترسیتی را ببینید که سال اول روبینیو را خرید، سالهای بعد همان روند را ادامه داد و حدود هشت سال طول کشید تا به قهرمانی برسد. حالا ما دنبال این نیستیم که پروسه‌مان هشت سال طول بکشد.»

او در تکمیل توضیحاتش گفت که سایر بازیکنان نساجی مدنظر سایر باشگاه‌ها هستند:
«نمی‌دانم نساجی سالهای قبل درگیر خریدهای ملی پوش بزرگسال و امید بود یا نه، ولی من الان خوشحالم که تمام ایران درباره خریدهای نساجی صحبت می‌کند. فقط دانیال و کسری نبودند، بازیکنان دیگری هم بودند که پیشنهادهای 700 و 800 هزار دلاری داشتند. یک بازیکن دیگرمان را یک باشگاه بزرگ می‌خواست. اگر کمی به این بازیکنان زمان بخورد خواهید دید چه تیم قوی و یکدستی داریم.»

کد خبر 1061784

  • آخرین انتقال بزرگ طارمی؛‌ بازگشت به ایتالیا یا ورزشگاه محبوب

  • خبری که باید سهراب را بترساند؛ حکم ۳ برصفر علیه استقلال | آسانی از آبی‌ها باید دور شود

  • می‌خواهم بیایم پرسپولیس؛‌ لژیونر مورد علاقه سرخ‌ها پاسخ داد

  • پرسپولیس با این تفکرات یک جام حلبی هم نمی‌آورد | تارتار چرا بهترین بازیکن لیگ را بازی نداد؟

  • لژیونر استقلالی رسما کنار گذاشته شد | پایان حضور ۵ ساله و بازگشت به ایران؟

  • استقلال با ۱۰ تغییر به قائمشهر برگشت

  • به هر آنچه از بازی در اروپا می‌خواستم رسیدم | اگر مقام جهانی می‌خواهید باید توجه ویژه‌ای به تیم ملی داشته باشید

  • آهنگ جدید محسن چاوشی | بشنوید

  • اجاره روزانه نفتکش‌های غول‌پیکر در هرمز ۲۴ برابر شد | تبعات پایان آتش‌بس ایران و آمریکا | فقط ۲۵ نفتکش حاضر به عبور از تنگه هرمز هستند

  • چرا شهربازی غرب تهران ساخته نشده است؟

  • آتش گرفتن ۲۸ خودرو در پارکینگ توقیفی‌ها + عکس

  • ۱۳۰ هزار شغل برای مستضعفان + اینفوگرافیک

  • ترکیب نهایی تیم ملی والیبال برای قهرمانی آسیا

  • بازار تاریخی یزد جان تازه می‌گیرد | جزئیات طرح مرمت ۱۷ هکتاری

  • ترامپ آماده توافق با ایران است به یک شرط !

  • لحظه تکان‌دهنده انفجارهای پی‌درپی در خیابان شریعتی تهران ناشی از بمباران؛ ویدئوی تازه از «جنگ رمضان»

  • ادعای جدید قطر درباره خلبانان ایرانی

  • فوری | حمله موشکی به امارات ؛ انفجارهای شدید در دبی

  • جنگنده‌ها به پرواز درآمدند؛ اسرائیل و ترکیه در آستانه زد و خورد در سوریه

  • عکس رنگی شده، از شیراز؛ سال ۱۹۱۱ میلادی، هم‌زمان با پادشاهی احمدشاه قاجار

  • سیر را در یخچال نگذارید؛ قانون طلایی نگهداری سیر

  • فوری | ادارات و مراکز دولتی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ مردادماه تعطیل هستند

  • جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

  • انگشتر شهید «علی لاریجانی» | حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در منزل شهید | عکس