مداخله خارجی هزینه‌های اقتصادی سنگینی به کشور تحمیل می‌کند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: مداخله خارجی فقط یک تهدید امنیتی نیست و هر اقدامی که به بی‌ثباتی یا ایجاد ناامنی منجر شود، در نهایت هزینه‌های اقتصادی آن را مردم و اقتصاد کشور پرداخت خواهند کرد.

مهرداد لاهوتی

مهرداد لاهوتی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با همشهری آنلاین، با اشاره به اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره کشف یک پرونده نفوذ و مداخله خارجی، اظهار داشت: مداخله خارجی فقط یک تهدید امنیتی نیست، بلکه در صورت تداوم می‌تواند آثار مستقیمی بر ثبات اقتصادی، سرمایه‌گذاری و حتی روند توسعه کشور داشته باشد.

وی افزود: اقتصاد برای رشد و سرمایه‌گذاری به ثبات و امنیت نیاز دارد و هر اقدامی که با هدف ایجاد بی‌ثباتی یا دسترسی غیرقانونی به اطلاعات و شبکه‌های داخلی کشور انجام شود، در نهایت هزینه آن را مردم و اقتصاد کشور پرداخت خواهند کرد.

لاهوتی ادامه داد: در اطلاعیه وزارت اطلاعات از شبکه‌سازی و ارتباطات پنهانی سخن گفته شده است. اگر این موارد در روند قضایی اثبات شود، باید توجه داشت که نفوذ اقتصادی می‌تواند از شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط حساس کشور آغاز شود و در مراحل بعدی حتی بر تصمیمات اقتصادی و روند سرمایه‌گذاری اثر بگذارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر ضرورت صیانت از منافع اقتصادی کشور گفت: ایران برای توسعه اقتصادی به تعامل با دنیا نیاز دارد، اما تعامل خارجی زمانی می‌تواند به نفع کشور باشد که بر مبنای منافع متقابل و شفافیت صورت بگیرد و هیچ طرف خارجی اجازه نداشته باشد از روابط اقتصادی یا دیپلماتیک برای مداخله در امور داخلی استفاده کند.

وی با اشاره به تأکید وزارت اطلاعات بر تصویب قوانین مقابله با مداخله خارجی در فرانسه اظهار داشت: اگر یک کشور برای مقابله با مداخله خارجی قانون وضع می‌کند، باید همان منطق را در روابط خود با سایر کشورها نیز رعایت کند. نمی‌توان برای خود حق حاکمیت و مقابله با نفوذ خارجی قائل بود اما در قبال کشورهای دیگر رفتاری متفاوت داشت.

لاهوتی خاطرنشان کرد: در صورت اثبات ادعاهای مطرح‌شده درباره این پرونده، انتظار می‌رود دولت فرانسه پاسخ روشنی درباره رفتار دیپلمات‌های خود ارائه کند و جمهوری اسلامی نیز متناسب با نتایج تحقیقات، از منافع و امنیت ملی خود صیانت کند.

کد خبر 1060658

  • سخنان مهم قالیباف درباره تفاوت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای با رهبر شهید انقلاب

  • هشدار مجلس به دولت درباره اسقاط خودروهای فرسوده: دارایی مردم را ارزان نکنید!

  • هیاهوی رسانه‌ای می‌تواند بخشی از جنگ شناختی باشد

  • ایران را قربانی دعوای «تیم من و تیم تو» نکنیم| دشمن به دنبال نزاع‌های داخلی است

  • نفوذ امروز با شبکه‌سازی پنهان دنبال می‌شود

  • نفوذ خارجی می‌تواند امنیت زیرساخت‌های انرژی را هدف قرار دهد

  • مداخله خارجی هزینه‌های اقتصادی سنگینی به کشور تحمیل می‌کند

  • به زودی هرمز را بخشی از خاک آمریکا اعلام می‌کنم!

  • توانایی نابودی کل منطقه را داریم، اما نمی‌خواهیم این کار را بکنیم

  • شجاع: ترامپ در رد شدن گل من نقش داشت | قهرمان فصل قبل 100درصد ماییم نه استقلال

  • دعوای دو دسته عزاداری بر سر چه بود؟

  • آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای در حال برنامه‌ریزی برای یک جنگ طولانی است | گزارش مهم فارن‌پالیسی درباره انتصابات رهبر انقلاب

  • سخنان مهم قالیباف درباره تفاوت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای با رهبر شهید انقلاب

  • حمله اف۵های ایران به پایگاه آمریکا در کویت برای من شرم‌آور است

  • آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای در حال برنامه‌ریزی برای یک جنگ طولانی است | گزارش مهم فارن‌پالیسی درباره انتصابات رهبر انقلاب

  • ما کوتاه نمی‌آییم و بسیار بی‌رحمانه‌تر از قبل نابودشان می کنیم

  • سرمربی استقلالی: دروازه بان من نفر اول ایران می شود | از بودن او در تیمم لذت می برم

  • توانایی نابودی کل منطقه را داریم، اما نمی‌خواهیم این کار را بکنیم

  • مثل سگ می ترسد… | پشت‌پرده ۲ خبر در تهران و مشهد

  • دعوای دو دسته عزاداری بر سر چه بود؟

  • شکایت فوری از استقلال؛ بازی اول ۳ بر صفر می شود؟

  • کالابرگ چهار گروه فردا شارژ می‌شود؛ زمانبندی جدید برای دریافت کالابرگ

  • تصاویری از جشن تولد مجری زن تلویزیون در یک کافه

  • من می دانم با رامین رضاییان چه کار کنم | با مدیران هم در مورد او صحبت کرده ام