رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از واژگونی سمند در محور میامی به میاندشت خبر داد و گفت: این حادثه، فوت یک نفر را در پی داشته است.
به گزارش خبرآنلاین، مهسا عظیمی در گفتگو با مهر، از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور میامی به میاندشت، پنج کیلومتری مجتمع مارال ستاره و در محدوده بین دو لاین خبر داد و بیان کرد: بلافاصله تیم اورژانس ۱۱۵ میاندشت و هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: این خودرو ۳ سرنشین شامل دو خانم و یک آقا داشت که متأسفانه یکی از همراهان (آقا) به دلیل شدت جراحات در صحنه جان باخت.
رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود. اضافه کرد: دو مصدوم خانم پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی، توسط آمبولانسهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
عظیمی تاکید کرد: رعایت سرعت مطمئنه، داشتن خواب و هوشیاری کافی و همچنین رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از این اتفاقات تلخ پیشگیری کرده و تضمین کننده سلامت سفر است.
۴۷۲۳۶
کد مطلب 2257628
-
واژگونی مرگبار خودرو در این جاده/ آمار فوتی و مصدومان
-
وضعیت پرونده کلثوم اکبری از زبان سخنگوی قوه قضاییه
-
پلیس پایتخت اطلاعیه داد
-
هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد
-
آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری «یونیک فاینانس» اعلام شد
-
تسنیم: ربایش و قتل حمیدرضا رجبزاده صحت دارد
-
قوه قضائیه: آقای خرازی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد
-
جمع آوری ۳ محصول سلامتمحور از بازار/ اسامی
-
آخرین وضعیت پرونده ساعدینیا از زبان سخنگوی قوه قضاییه
